θ

Translate

27.2.24

Ένας εμμονικός πρωθυπουργός στη λάθος πλευρά της ιστορίας – Έχει καταστρέψει ολόκληρο τον πολεμικό εξοπλισμό της χώρας για να τροφοδοτεί τους ναζί Ουκρανούς

Με ανάρτησή του στο X το υπουργείο Αμυνας της Ουκρανίας… ευχαριστεί τη χώρα μας για την παροχή τεθωρακισμένων, πυρομαχικών και εκπαίδευσης στα F-16
 Η εμμονική προσήλωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στη λάθος πλευρά της ιστορίας, διαρρηγνύει τα ιστορικά ελληνορωσικά δεσμά, που εδράζονται σε κοινές γεωπολιτικές, πολιτισμικές και αξιακές συνιστώσες.
«Πριν από δύο χρόνια, η Ρωσία ξεκίνησε μια πλήρους κλίμακας εισβολή στην Ουκρανία. Είμαστε ευγνώμονες σε κάθε χώρα, ηγέτη και πρόσωπο που στάθηκε —και συνεχίζει να στέκεται— στο πλευρό της Ουκρανίας. Θα νικήσουμε» γράφει το μήνυμα.
Στο βίντεο που συνοδεύει την ανάρτηση καταγράφεται η παροχή τεθωρακισμένων, πυρομαχικών (εμφανίζονται πυροβόλα 155 χιλιοστών), καθώς και εικόνες από F-16.
μονταζ  teo   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.