θ

Translate

23.3.23

ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΓΑΜ… ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ: ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ» – ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΜΠΑΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΞΙΩΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ – ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ – ΩΣ ΕΔΩ! ΚΑΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΑ ΓΥΦΤΑΡΙΑ!

Ανοίγει ο ”Ασκός του Αιόλου” στη χώρα μας πλέον! Το Πρωτοδικείο Φλώρινας απέρριψε τις ενστάσεις για τη δημιουργία Κέντρου «Μακεδονικής» γλώσσας της Φλώρινας και επικύρωσε το καταστατικό του, ανοίγοντας το δρόμο στην σκοπιανή προπαγάνδα πλιάτσικου της μακεδονικής ιστορίας και ταυτότητας.

Το έγκλημα των Πρεσπών παίρνει σάρκα και οστά και η δήθεν συμφωνία που θα υπερασπιζόταν την Ιστορική Αλήθεια έχει γίνει ορμητήριο μιας άθλιας σκευωρίας κατά του ελληνισμού με συμμέτοχο το πολιτικό σύστημα εξουσίας!

Μετά από αυτή την εξέλιξη, μία ομάδα στο ”Facebook” με το όνομα ”Σύνδεσμος Αρβανιτών & Αλβανών 2015”, κοινοποίησε το ποστ από το ”Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα”, αναφέροντας τα εξής:

”Η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ. Εμποδίζει την Αρβανιτική κοινότητα να αποκτήσει τα δικαιώματά της στον Αρβανιτισμό.

Η Ελλάδα είναι γεμάτη μειονότητες. Το Ελληνικό κράτος έχει νομικές υποχρεώσεις απέναντι τους.Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο με 39 έγγραφα ότι οι Αρβανίτες είχαν Αλβανική Εθνική Συνείδηση”!

Πρόκειται για μία απίστευτη προπαγάνδα εντός ελληνικού εδάφους!

Οι Αρβανίτες είναι Έλληνες και κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα!

Δείτε εικόνες:

 πηγη makeleio.gr
μονταζ teo   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.