θ

Translate

30.9.22

Επίθεση Ζαχάροβα: Οι αιματοβαμμένοι χασάπηδες της Ουκρανίας επέλεξαν τον σκουπιδότοπο του ΝΑΤΟ

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα «θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός ότι ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ μετατρέπεται σε όργανο προπαγάνδας και πίεσης στα κράτη μέλη, όταν θα έπρεπε να καθοδηγείται από τον Καταστατικό Χάρτη του ΟΗΕ στο σύνολό του».

Ο Γκουτέρες δήλωσε χθες Πέμπτη ότι τα σχέδια της Ρωσίας για προσάρτηση τεσσάρων ουκρανικών περιφερειών θα σηματοδοτήσουν μια «επικίνδυνη κλιμάκωση» που θα έθετε σε κίνδυνο τις προοπτικές για ειρήνη στην περιοχή.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών χρησιμοποίησε ακραίες εκφράσεις εναντίον των Ουκρανών, τους οποίους χαρακτήρισε «ματωμένους χασάπηδες που σκοτώνουν γυναίκες και παιδιά», επιλέγοντας τον δρόμο για τον «σκουπιδότοπο του ΝΑΤΟ».

«Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι επέλεξε τον δρόμο προς τον σκουπιδότοπο του ΝΑΤΟ. Σήμερα ο καθένας έχει επιλέξει τον δικό του δρόμο. Οι αιματοβαμμένοι χασάπηδες που σκοτώνουν γυναίκες και παιδιά βρίσκονται στον σωρό των σκουπιδιών του ΝΑΤΟ. Θα είναι δύσκολο; Ναί. Γιατί το να πέσεις είναι πάντα πιο εύκολο από το να κερδίσεις ύψος. Αλλά θυμάστε: τα φτερά μας εμποδίζουν ιστορικά να πέσοθυμε. Εμπρός, μαζί, στο όνομα του φωτός και με τον Θεό!», δήλωσε η Μαρία Ζαχάροβα.
 πηγη pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.