θ

Translate

18.9.22

Ολυμπιακός: Οι πιθανότητες του Σαμασέκου για το αρχικό σχήμα. 20:00 Novasports Prime Άρης – Ολυμπιακός

Αρκετές πιθανότητες υπάρχουν για να είναι ο Σαμασέκου στο αρχικό σχήμα στο Άρης - Ολυμπιακός. Η εκτίμηση για την 11άδα του Κορμπεράν.
Το ματς του Ολυμπιακου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη έχει μεγάλη σημασία για τους Πειραιώτες. Είναι ένα κομβικό ματς για τους Πρωταθλητές Ελλάδας.
Από την πλευρά του ο Κορμπεράν έβαλε με το... καλημέρα τον Χάμες Ροντρίγκες στην αποστολή ωστόσο δεν είναι καθόλου δεδομένο πως θα ξεκινήσει βασικός. Ίσως μπει αλλαγή. Από την άλλη ο Σαμασέκου δείχνει να έχει σημαντικές πιθανότητες για βασικός με τον Άρη.
Μία σκέψη είναι με το 4-3-3 απέναντι στον Άρη. Με Βατσλίκ στο τέρμα και άμυνα με Ρέαμπτσιουκ, Μανωλά, Μπα και Βρσάλικο ή Άβιλα. Στο κέντρο ο Εμβιλά με τον Σαμασέκου και εφόσον είναι στο 100% ο Ίνμπομ Χουάνγκ να είναι ο τρίτος αλλιώς να επιλεγεί ο Μπιέλ (είναι δύσκολο να παίξει ο Αγκιμπού Καμαρά). Και για τα δύο άκρα της επίθεσης ο Μασούρας με τον Μπόουλερ ή τον Ντε Λα Φουέντε και για μπροστά ο Αραμπί.
Θυμίζουμε πως η αποστολή του Ολυμπιακού για τον Άρη έχει ως εξής: Άβιλα, Μπα, Μπακαμπού, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά και Βρσάλικο.
 πηγη gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.