θ

Translate

18.8.22

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΑΝΤΩΝΑΡΟ: «ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ», ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΝΩΣΤΟ! ΕΝΑ ΜΠ@ΥΡΔΕΛ@ ΚΑΙ ΜΙΣΟ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ!

Ο Ευάγγελος Αντώναρος αναφέρθηκε, σε νέο του tweet, σχετικά με πληροφορία που θέλει πρώην πρωθυπουργό από τον χώρο της ΝΔ να βρίσκεται στη λίστα των 7 επιπλέον πολιτικών προσώπων που παρακολουθούνται.
Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Καραμανλή, απηύθυνε το εξής ερώτημα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου: «Μήπως θα έπρεπε να απαντήσει πριν βγουν όλα στη φόρα;».
Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου
«Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η πληροφορία ότι ανάμεσα στους 7 επιπλέον παρακολουθούμενους (τους οποίους ανέφερε η Καθημερινή) είναι και πρώην πρωθυπουργός από τον χώρο της ΝΔ. Μήπως θα έπρεπε να απαντήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πριν βγουν όλα στη φόρα»;
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται ο Ευάγγελος Αντώναρος ο πρώην πρωθυπουργός είναι ο Αντώνης Σαμαράς.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ
«Στα δημοσιογραφικά γραφεία φτάνουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα αναφορές από “κλειστές” πηγές ενημέρωσης, σύμφωνα με τις οποίες η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών κατέγραφε το προηγούμενο διάστημα τις τηλεφωνικές συνομιλίες ακόμη 7-8 πολιτικών με το σύστημα “νόμιμης” επισύνδεσης. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες φέρεται να έχουν τεθεί υπόψη και στελεχών από ελεγκτικούς μηχανισμούς που έχουν την ευθύνη για τη διασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών. Για να διακριβωθεί κατά πόσον ευσταθούν οι πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνει αναδρομική έρευνα επί των διατάξεων άρσης απορρήτου που έχει ενεργοποιήσει τους προηγούμενους μήνες η ΕΥΠ. Κυβερνητικές πήγες πάντως επέμεναν ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση, ούτε καν ένδειξη πως έχει γίνει άρση του απορρήτου για άλλα πολιτικά πρόσωπα».
«Πηγές μέσα από την ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν στην “Κ” ότι σε κλειστές συσκέψεις για σοβαρές αστυνομικές έρευνες, υπηρεσιακοί παράγοντες είχαν υπονοήσει ότι υπήρχε η δυνατότητα υποκλοπής μηνυμάτων που αντάλλασσαν μέσω κρυπτογραφημένων εφαρμογών πρόσωπα-στόχοι. Δυνατότητα που δεν έχουν τα γνωστά συστήματα επισύνδεσης της ΕΥΠ και της ΕΛ.ΑΣ., τα οποία δεν μπορούν να ακούσουν συνομιλίες ή να διαβάσουν μηνύματα από το WhatsApp, το Viber κ.λπ..
Κάποιοι ισχυρίζονται ότι το συγκεκριμένο σύστημα παρακολουθήσεων παραμένει στην κυριότητα ιδιωτικής εταιρείας, με την ΕΥΠ και έναν μικρό αριθμό προσώπων να κάνουν χρήση των υπηρεσιών του λογισμικού έναντι αντιτίμου. “Το Predator”, λένε, “δεν αγοράστηκε αλλά νοικιάστηκε για συγκεκριμένο διάστημα”. Ένα από τα επιχειρήματα που επικαλούνται είναι ότι το κόστος αγοράς του είναι ιδιαίτερα υψηλό, καθώς ανέρχεται στα 25-28 εκατομμύρια ευρώ και οι αναγκαίες υποδομές φτάνουν τα 6 εκατομμύρια. Ένα δεύτερο είναι ότι η ΕΥΠ δεν έχει τη δομή για να λειτουργήσει εσωτερικά ένα τέτοιο “εργαλείο”. Την εκδοχή της μίσθωσης προέκρινε και ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στην υπόθεση, που μίλησε μεσοβδόμαδα. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι αυτό συνέβη κατόπιν συνεννόησης με ξένη μυστική υπηρεσία».
 
Ενώ ο Αντώναρος συνέχισε τις αιχμηρές αναρτήσεις δίνοντας ουσιαστικά τον Μητσοτάκη για τον Σαμαρά. Το βέβαιο είναι ότι το κυβερνών κόμμα είναι ένα μπουρδ@λο και θα πέσει με δύναμη!
πηγη makeleio.gr
μονταζ teo   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.