θ

Translate

18.8.22

Για ποιον χτυπάει η επόμενη καμπάνα - Όλοι τρυπημένοι με τις ουσίες ανακύκλωσης - στον κύκλο ο εκπαιδευτικός από Ελασσόνα

Νούμερο 1 είναι ο μασκοφόρος-νεκρός εκπαιδευτικός από Ελασσόνα και όλοι στην σειρά είναι τρυπημένοι με τα οφέλη ΚΑΡΜΑ-Κουλη στην μεγαλύτερη Συγκομιδή του πλανήτη ποτέ!

Ο εκπαιδευτικός μάθαμε από έγκυρες πηγές, της περιοχής, ότι είχε μεγάλο πρόβλημα με τους ανεμβολιαστους και όταν τέθηκε το ζήτημα των ενέσεων θανάτου στην συνεδρίαση, χλεύασε και έκανε πόλεμο στους μη εμβολιασμένους και ατρυπητους πραγματικούς Έλληνες! 

Πρέπει να τους λυπάστε αν σκάει η καρδιά τους αιφνίδια; 

Εφόσον κάθε στιγμή της ύπαρξης τους πολέμησαν την λογική, την νόηση, και την ίδια την υγεία τους! Ο κύριος πολέμησε λοιπόν άλλους ΝΟΕΣ εκπαιδευτικούς για την γνώση τους και την αντίσταση τους στην χούντα!

Να γνωρίζετε ότι, τρυπημένοι και ατρυπητοι, δεν φεύγουν για ανακυκλωση αν δεν έχουν ήδη αποκοπεί οι ίδιοι απο την Πηγή για διάφορους λόγους. Αν είσαι με πολλούς τρόπους, εναντίον της ζωής, η ΠΗΓΗ θα μαζέψει όλους όσους πρέπει να μαζέψει. Βέβαια αν κάνεις και την 4η για τα οφέλη σαν χεστης, σου ευχόμαστε καλή κοπριά για λάχανα. 

Στην σειρά βλέπετε ποιος θα είναι ο επόμενος για να κοπρίσει τον κήπο, τα μαρούλια και τα λάχανα.

KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.