θ

Translate

30.1.22

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στην Τούμπα - Οι πιθανές ενδεκάδες

Ώρα για ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.
Στην Τούμπα παίζεται απόψε (19:30) η αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής της Super League 1, η οποία μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στη «μάχη» του τίτλου.

Από τη μία, ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται τους Πειραιώτες με μοναδικό στόχο τη νίκη, ώστε να μειώσει στους έξι βαθμούς την απόσταση από την κορυφή, ενώ από την άλλη οι ερυθρόλευκοι θέλουν το τρίποντο για να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στον στόχο τους, διατηρώντας και το αήττητο.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πάρει… φόρα, καθώς προέρχεται από έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα και είναι στην καλύτερή της φόρμα έως τώρα στη σεζόν, ενώ την περασμένη Κυριακή επικράτησε 4-0 του Βόλου εκτός έδρας. Στην αποστολή, την οποία επέλεξε ο Ρουνάνος, είναι ο Φιλίπε Σοάρες, ο οποίος μόλις αποκτήθηκε, ενώ εκτός είναι Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχάι, Εσίτι, Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα.

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους, καθώς είναι στο +9 από τον ΠΑΟΚ και στο +10 από την ΑΕΚ. Κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς οι Αγκιμπού Καμαρά, Γκάρι Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος και Μπουχαλάκης, ενώ εκτός λόγω ίωσης έμεινε ο Ονιεκουρού. Επιστρέφει όπως αναμενόταν και ο Βατσλίκ.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης – Σάστρε, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια – Τσιγγάρας, Κούρτιτς – Α. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ – Άκπομ.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ – Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά – Μασούρας, Α. Καμαρά, Ελ Αραμπί.

Διαιτητής: Γκοντίνιο

Βοηθοί: Ριμπέιρο, Μότα

Τέταρτος: Κουτσιαύτης

VAR: Μικέλ, Μωϋσιάδης

 πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.