θ

Translate

14 Δεκεμβρίου 2021

«Μπαμ» Ολυμπιακού από Super League 1 - Θέλει τρεις προσθήκες ο Μαρτίνς

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Οι Πειραιώτες αναζητούν έναν παίκτη που θα αποτελέσει το μπακ απ του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ή θα παίζει σε ματς που θα χρειάζεται να πάρει «ανάσες» ο Μολδαβός αμυντικός.

Όπως αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου, ένας από τους παίκτες που έχουν εξεταστεί και αρέσουν είναι ο Μάρβιν Πίρσμαν του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Βέλγος άσος είναι ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, με τους Ηπειρώτες να έχουν δύο επιλογές: ή να φύγει ο παίκτης ως ελεύθερος το καλοκαίρι ή να τον πουλήσουν τον Ιανουάριο και να βάλουν ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία τους.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως μπορεί από την Ελλάδα οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν ξεχωρίσει τον Πίρσμαν, όμως ο Φρανσουά Μοντέστο έχει εντοπίσει άλλον παίκτη στο εξωτερικό που φαίνεται πως είναι πιο ψηλά από τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει η ταυτότητα του υποψηφίου στόχου.

ΠΑΣ Γιάννινα: Το «δέσιμο» του Πίρσμαν, η… προαγωγή και ο Παναθηναϊκός! |  SDNA

Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτηση τριών παικτών, εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει ζητήσει την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου, ενός αριστερού μπακ και ενός κεντρικού αμυντικού. Παράλληλα, θα υπάρξουν κινήσεις για την κάλυψη τυχόν κενών, τα οποία θα προκύψουν αν υπάρξει κάποια πώληση ποδοσφαιριστή.

Ο Μαρτίνς φέρεται να έχει αξιολογήσει το ρόστερ των “ερυθρόλευκων” και πέρα από τις προσθήκες, αναμένεται να εισηγηθεί και αποχωρήσεις. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να παραδώσει τη λίστα με τα ονόματα των παικτών, που δεν υπολογίζει για τη συνέχεια της φετινής σεζόν.

πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.