θ

Translate

31.12.21

O τερματοφύλακας της Εθνικής Υεμένης επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που πήγε για καριέρα στο υπερεμβολιασμένο Μπαχρέιν (70%) πέθανε από ανακοπή!

Ένας ακόμη αθλητής πεθαίνει από ανακοπή καρδιάς. Αυτή τη φορά πρόκειται για τον τερματοφύλακα της εθνικής ομάδας της Υεμένης και γκολκίπερ της ομάδας Shabwa στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, ο οποίος πρόσφατα μετακόμισε για επαγγελματική καριέρα στο Βασίλειο του Μπαχρέιν, ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής Muhammad Belfas πέθανε από καρδιακή προσβολή στη Μανάμα. 
 

Μακροσκελής ο κατάλογος εκκωφαντική η ένοχη σιωπή των ιθυνόντων. Επτασφράγιστο αν είχε εμβολιαστεί. Οπότε…

Σημειωτέον πως Σ Αραβία και Μπαχρέιν πρωτοστατούν στον πανεμβολιασμό στον αραβικό κόσμο με την πρώτη να έχει 66,5% πλήρως εμβολιασμένους και τη δεύτερη χώρα το Μπαχρέιν όπου και πέθανε ο τερματοφύλακας να έχει σχεδόν 70% πλήρως εμβολιασμένους δηλ. 69,2%.

Ο χλοοτάπητας έγινε κοιμητήριο. Θέματα που χρήζουν απαντήσεις.

Peut être une image de 3 personnes et personnes debout

Μαρτυρία 1 ”Ο φίλος μου πήρε τη δεύτερη δόση τoυ AstraZeneca, μετά από λίγο έπαθε θρόμβωση στο χέρι του … είναι νέος 21 ετών, δραστήριος, στρατιωτικός, αθλητικός και μη καπνιστής…”

Μαρτυρία 2 ”Μια εβδομάδα μετά την τρίτη δόση άρχισε να εμφανίζεται στα πόδια μου και κάτω από τη μασχάλη. Άρχισα και εγώ να πηγαίνω στο νοσοκομείο και με παρέπεμψαν στο νοσοκομείο των ενόπλων δυνάμεων, παρόλο που δεν είμαι στρατιώτης .Ωστόσο, η κατάστασή μου ήταν τόσο επικίνδυνη, άνοιξαν φάκελο για να μπορώ να το υποβάλω σε ιατρική επιτροπή” /μαρτυρίες από Σαουδική Αραβία.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.