θ

Translate

2.12.21

ΤΟΡΠΙΛΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: «Τα εμβόλια ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ που περιμέναμε»!!! ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ όμως τον κόσμο! ΥΠΕΡΒΙΝΤΕΑΡΑ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ καθώς τα ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! 
Αν είναι υπέρμαχοι εγκαθίδρυσης υγειονομικής χούντας, ας βγουν να το πουν στους πολίτες.
Όπως είχατε δει, ο Νίκος Καπραβέλος, επικεφαλής της ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη πανηγύρισε για την επιβολή της υποχρεωτικότητας άνω των 60, καθώς έχει σαφέστατα μια γνώμη υπέρ αυτού του μέτρου: «Είμαι από τους πρώτους γιατρούς που ζήτησε υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών».
Μάλιστα, μιλώντας σε ενημερωτική ιστοσελίδα, δήλωσε αυτό θέλει να γίνει ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ!
Πρόσφατα όμως, καθώς οι τηλέ-ειδικοί λένε άλλα αντί άλλων, είχε δηλώσει πως «τα εμβόλια ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ» και πως «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΜΑΤΙΚΑ».
Τότε γιατί τα επιβάλλουν στον λαό!!! Αν είναι υπέρμαχοι εγκαθίδρυσης υγειονομικής χούντας, ας βγουν να το πουν στους πολίτες.
Δείτε το βίντεο:

.

πηγη el.gr
 μονταζ teo  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.