θ

Translate

8.12.21

Μπαρτζώκας: «Δύσκολο το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει ο Φαλ»


 Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ενόψει
του "δύσκολου" ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (9/12, 20:00) ότι η συμμετοχή του Μουσταφά Φαλ είναι αμφίβολη και πως ανάλογα με το αν θα αγωνιστεί ο Γάλλος σέντερ ή όχι θα προσαρμόσει και τα πλάνα του.
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού πριν την αναχώρηση των Πειραιωτών για τη Σερβία:
Για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα: "Κάθε παιχνίδι έχει μια ιδιαιτερότητα. Ο αντίπαλος είναι κάθε φορά διαφορετικός, οι συνθήκες είναι διαφορετικές και αυτό είναι ένα δύσκολο ματς ούτως ή άλλως. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα που παίζει με επαφές, με physicality. Μια ομάδα που αμύνεται καλά και προσέθεσε και τον Στέφαν Μάρκοβιτς, με τον οποίο έχω δουλέψει και τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς αμυντικούς τρόπους παιχνιδιού. Νομίζω πως είναι μια ομάδα που από τα αποτελέσματα φαίνεται ότι είναι πολύ ανταγωνιστική και θα διεκδικήσει θέση στην οκτάδα".
Για το τι πρέπει να κάνουν οι ερυθρόλευκοι για να πάρουν την νίκη: "Θα πρέπει να επιτεθούμε και να προστατεύσουμε τη μπάλα. Να έχουμε καλές επιλογές και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και αμυντικά και επιθετικά. Ο ρυθμός είναι πολύ σημαντικός. Έχει, όμως, σχέση με το πόσες κατοχές δίνεις στον αντίπαλο. Θα πρέπει να επιλέξουμε plays που είναι ειδικά για την περίπτωση επιθετικά και αμυντικά θα πρέπει να στοχεύσουμε σε κάποιους παίκτες που έχουν καλή δημιουργία ή μπορούν να εκτελέσουν καλά και να σκοράρουν".
Για το κατά πόσο θα αλλάξει η τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού αν δεν αγωνιστεί ο Φαλ: "Είναι σημαντικό να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι ο Φαλ, ο οποίος έρχεται μαζί μας, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει. Ανάλογα με το αν θα παίξει ή όχι, θα επιλέξουμε κάποια άλλα στοιχεία στην τακτική μας".
 πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.