θ

Translate

8.12.21

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Αντβέρπ - Δύο εκπλήξεις στις επιλογές του Μαρτίνς! (ΦΩΤΟ)

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την
 αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League με την Αντβέρπ στο Βέλγιο (9/12, 19:45), με τους Ματιέ Βαλμπουενά (ταλαιπωρούνταν από ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ), Αβραάμ Παπαδόπουλο (προέρχεται από τραυματισμό), Γκάρι Ροντρίγκες και Κώστα Φορτούνη (δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα της UEFA) να μένουν εκτός. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Μίχαλ Καρμπόβνικ ύστερα από απουσίας ενός μήνα λόγω τραυματισμού. Οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού των Πειραιωτών για Βαλμπουενά και Καρμπόβνικ συνιστούν έκπληξη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της πειραϊκής ΠΑΕ:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αντβέρπ.

Με πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα με την Αντβέρπ. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του για τελευταία φορά πριν την αναμέτρηση της Πέμπτης και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Τετάρτης.

Αναλυτικά η αποστολή:
Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Καρμπόβνικ, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Ελ Αραμπί, Τικίνιο".

 πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.