θ

Translate

8.12.21

ΕΔΕΙΞΑΝ σε ΟΛΟΥΣ τι έρχεται!!! ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΟΜΟΥ για τους απανταχού γονείς!!!

Μετά την Πρόεδρο της Δημοκρατίας έρχεται αυτό το βίντεο κα συμπληρώνει το γλυκό!!! 
Την ώρα που στην Ελλάδα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε σε παιδιά του δημοτικού για αρκουδάκια που δεν έχουν αρσενικό ή θηλυκό φύλο, τα δημόσια σχολεία του Σικάγο δείχνουν σε όλους τι έρχεται!
Απαιτούν από όλα τα σχολεία της περιοχής να υιοθετήσουν νέα σήμανση σε μια προσπάθεια να καταστήσουν τις τουαλέτες ουδέτερες ως προς το φύλο.
Η πρωτοβουλία, την οποία η CPS αναφέρει ως “μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για την ισότητα των φύλων”, απαιτεί από τα σχολεία να εμφανίζουν επιγραφή έξω από τις τουαλέτες ενημερώνοντας τους μαθητές, είτε είναι αγόρια είτε κορίτσια, ότι μπορούν να χρησιμοποιούν την τουαλέτα που ευθυγραμμίζεται με την ταυτότητα φύλου τους.
«Απαιτούμε από όλα τα σχολεία να υιοθετήσουν νέα σήμανση για να κάνουν τις τουαλέτες μας πιο χωρίς αποκλεισμούς», έγραψε η CPS σε tweet ανακοινώνοντας την αλλαγή. “Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για την ισότητα των φύλων για τους μαθητές και το προσωπικό μας.”
Δείτε το βίντεο:

.

 Θυμηθείτε τι είπε προσφάτως η κα Σακελλαροπούλου:

.

πηγη el.gr
μονταζ teo   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.