θ

Translate

29.11.21

Ντροπή: Δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ γελούν με τους θανάτους - Έβαλαν χορούς με φέρετρα για την μετάλλαξη Μποτσουάνα (βίντεο)

Ξεπέρασαν κάθε όριο
Οργή και αηδία προκάλεσε το βίντεο που αποφάσισαν να βάλουν στον ΣΚΑΪ για να σχολιάσουν την μετάλλαξη Μποτσουάνα. 
Την ώρα που κατατρομοκρατούν τον κόσμο και πολίτες πεθαίνουν τόσο από τον Covid-19, όσο και από άλλα αίτια, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα, στον ΣΚΑΪ έβαλαν βίντεο με χορούς και φέρετρα! 

Ναι, με αυτό τον τρόπο ήθελαν να τρομοκρατήσουν τους πολίτες για την μετάλλαξη που έρχεται! Συγκεκριμένα οι δημοσιογράφοι Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας έδειξαν εικόνες με μια ροκ συναυλία, δείχνοντας μας το... πως ήμασταν πριν κάποια χρόνια και μετά έδειξαν εικόνες με κάτι Αφρικανούς που χορεύουν με φέρετρα για να μας δείξουν το που θα πάμε λόγω της νέα μετάλλαξης! 

«Θα τα δείχνουμε αυτά στα παιδιά μας και θα λέμε "έτσι ζούσαμε κάποτε"», είπε ο Κούτρας και στη συνέχεια ο Ντσούνος απάντησε: «Έλα σε λίγο έτσι θα είμαστε! Σε λίγους… μήνες… χρόνια».
«Σε λίγο τι; Σε λίγους μήνες θα είμαστε έτσι; (Κάνει με το δάκτυλο μια τρύπα) Μποτσουάνα!», σχολίασε τότε ξανά ο Κούτρας. 
Και τότε έβαλαν το βίντεο με τους Αφρικανούς για να μας δείξουν ότι η κατάσταση είναι σοβαρή. 

.

Να θυμίσουμε ότι προσφάτως και η Α.Βούλγαρη του Mega είχε χορέψει ζεϊμπέκικο με τα κρούσματα. 

.

πηγη pronews.gr
 μονταζ teo 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.