θ

Translate

2.7.21

Με «χαράτσι» 40 ευρώ και τα ταξίδια για τους μη εμβολιασμένους: Μόνο με αρνητικό τεστ από 5 Ιουλίου

Αποφασισμένη να τελειώσει την κοινωνική ζωή των μη εμβολιασμένων είναι η κυβέρνηση, ώστε να τους αναγκάσει να εμβολιαστούν, καθώς εκτός από τις πρόσφατες ανακοινώσεις για Απαρτχάιντ στην εστίαση και στην διασκέδαση ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε πως πλέον οι μη εμβολιασμένοι θα πρέπει να έχουν αρνητικό τεστ (PCR ή rapid) για να ταξιδεύουν στα νησιά.
Η εισήγηση για τη χρήση του πράσινου πιστοποιητικού, για το οποίο χρειάζεται είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ, θα προβλέπει και εξαιρέσεις για όσους μετακινούνται λόγω εργασίας μεταξύ νομών.
Οι «ειδικοί» αναμένεται να βασίσουν αυτή την εισήγηση την αύξηση του ιικού φορτίου σε κάποιες περιοχές όπως η Μύκονος, οι Σποράδες, η Ικαρία, το Ρέθυμνο, η Ρόδος και η Τήνος.
Τι σημαίνει όμως όλο αυτό για τον τουρισμό; Ότι πολύ απλά μετά το «μπλόκο» που έβαλε η ίδια η κυβέρνηση στους ξένους τουρίστες, μπαίνει «μπλόκο» και στον εσωτερικό τουρισμό. 
Καθώς ένας Έλληνας που δεν έχει εμβολιαστεί και θέλει να πάει σε ένα νησί, ή κάπου στην ηπειρωτική Ελλάδα με ΚΤΕΛ ή τρένο θα πρέπει να υποβληθεί σε δύο (ένα για τον πήγαινε και ένα για το έλα) PCR τεστ, τα οποία έχουν κόστος περίπου 40 ευρώ το ένα! Μένει να δούμε εάν τελικά θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις και με rapid test, όπως συμβαίνει με την εστίαση κτλ. το οποίο έχει κόστος περίπου 20 ευρώ. 
Πρόκειται για ακόμα μια πίεση από την κυβέρνηση προς τους πολίτες για να εμβολιαστούν, καθώς με αυτό τον τρόπο γίνεται ακόμα πιο δύσκολη (και ακριβή) η ζωή των ανεμβολίαστων. 
Μας προκαλεί εντύπωση πως η «εξαγορά» των νέων με «150άρια» είχε δικαιολογηθεί και ως μέτρο για αυξηθεί ο τουρισμός...
 πηγη pronews.gr
μονταζ teo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.