θ

Translate

9.2.20

Όχι άλλο ''κάρβουνο'': Τα ''fake news'', η στρατόσφαιρα και ο ''ρατσισμός'' της ΕΡΤ

Η ψευδής είδηση που διαψεύθηκε από τους ''έγκυρους'' και ''επαγγελματίες'' διαψευτές είχε να κάνει με την δυνατότητα πτήσεως του υπό κατασκευή, (το τονίζουμε αυτό) ρωσικού υπερμαχητικού MiG-41,
στα όρια της στρατόσφαιρας.
Αρχικό κείμενο μας κείμενο ήταν:
Το MiG-41 αναμένεται να είναι ένα πολυηχητικό μαχητικό, το οποίο θα μπορεί να πετά στα όρια της ατμόσφαιρας της γης.
Συμπέρασμα των «ειδικών» ήταν:
Με βάση την παρακάτω ανάλυση, το "διαστημικό MiG-41", όταν και αν θα βγει σε παραγωγή, δεν θα είναι ικανό να πετά σε υψόμετρο 100 χιλιομέτρων. Για να καταφέρει να φτάσει σε αυτό το υψόμετρο θα πρέπει να χρησιμοποιεί πυραυλοκινητήρες και αυτό αμέσως το αποκλείει από το ρόλο που σχεδιάζεται να αναλάβει, δηλαδή του αναχαιτιστικού μακράς εμβέλειας”.
Παραθέτουμε παρακάτω κάποιους από τους λόγους της ψευδής ανάλυσης:
Α. Το MiG-41 θα πρέπει να «φοράει» πυραυλοκινητήρες για να μπορεί να φτάσει στα όρια της στρατόσφαιρας.
Επομένως χωρίς να γνωρίζουμε τα ακριβή χαρακτηριστικά του αεροπλάνου αφού δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση δεν μπορούμε να ισχυριστούμε το αντίθετο αλλά ούτε αυτό καθ' αυτό το χαρακτηριστικό ως αληθή. 
Β. Σύμφωνα με μεγάλες και έγκυρες δυτικές ιστοσελίδες (National Interest), η Ρωσία προετοιμάζεται εδώ και καιρό να αναπτύξει το γνωστό αεροσκάφος MiG-41, το οποίο σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο της MiG, Ilya Tarasenko: το συγκεκριμένο μαχητικό θα μπορεί να πετάει στα όρια του διαστήματος.

Το μαχητικό θα μπορεί να πετάξει σε υψόμετρο μεταξύ 9.000 και 17.000 μέτρων με μια ταχύτητα 3.675 χιλιομέτρων την ώρα, αυτό αποτελεί λεπτομέρεια που αναφέρει η ρωσική εταιρεία και δεν μπορεί ούτε να υιθετηθεί ως πληροφορία αλλά ούτε και να διαψευστεί από κανένα «ειδικό του διαδικτύου», χωρίς την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.


Εκτός από την πτήση σε πολύ μεγάλο υψόμετρο, το MiG-41 θα είναι σε θέση να καταρρίπτει υπερηχητικά βλήματα, σύμφωνα με τον πρώην διοικητή των Ρωσικών Αεροναυτικών Δυνάμεων, Βίκτορ Μποντάρεφ. Φυσικά γιατί πρέπει να πιστέψουμε τον πρώην διοικητή και όχι τους «ειδικούς του διαδικτύου»; Προφανώς ρητορική η ερώτηση, δυστυχώς σε αυτή τη χώρα ότι δηλώσεις είσαι.
Γ. Είναι όμως το μοναδικό μαχητικό της Ρωσίας που μπορεί να πετάξει στα όρια του διαστήματος; Φυσικά όχι.
Σε βίντεο που παρουσιάζεται παρακάτω, ρωσικό MIG-31, πετά ακριβώς σε αυτά τα διακριτά όρια αποστομώνοντας όλους τους «ψευτοειδικούς» και μη.
Επειδή όμως δεν έχουμε δει να κάνει πραγματικές δοκιμές ακόμη το νέο ρωσικό μαχητικό εκτιμάμε ότι το MiG-41 απλώς, αυτά τα όρια.... θα τα ξεπεράσει το πόσο θα το δούμε στην πορεία.
Η ανικανότητα και η ασχετοσύνη συγχωρούνται, όχι όμως η δογματική ημιμάθεια ακολουθούμενη από επικίνδυνες ιδεοληψίες για τεχνικά ζητήματα χωρών με μεγάλες πραγματικά δυνατότητες για τα ελληνικά δεδομένα, κατασκευαστικές δυνατότητες όπως έχει η Ρωσία ή οι ΗΠΑ, οι οποίες γνωρίζουν καλά τον χώρο του διαστήματος, από κάποιους «ειδικούς» που βγάζουν «ψευδή είδηση» ακόμα και το θαύμα του Άγιου φωτός που βγαίνει κάθε χρόνο στα Ιεροσόλυμα. Ναι και όμως είναι αλήθεια και συμβαίνει στην Ελλάδα του 2020. Την εποχή όπου σε όλες τις σοβαρές χώρες γίνεται σεβαστή ακόμα και η εκκλησία του σατανά, στη Ελλάδα υπάρχουν «ψευτοειδικοί» για το σύνολο της θεματολογίας του ελληνικού διαδικτύου ακόμα και τα θέματα της πίστεως. Τα προφανή κίνητρα είναι εύκολα κατανοητά σε όλους μας.
Αλλά δεν αρκεί αυτό, σήμερα πάλι αυτοί οι «ειδικοί» επί των τεχνικών θεμάτων ενός προηγμένου πολεμικού αεροσκάφους, βγάλανε «fake news», όλως τυχαίως αλλά σύμφωνα με την πάγια τακτική τους, περσινή είδηση, μιας και δεν είχανε καμία άλλη είδηση τωρινή να ασχοληθούν, την «πατάτα» της ΕΡΤ να χαρακτηρίσει ρατσιστικό το σύνθημα «Μακεδονία Γη Ελληνική». Όχι, άλλο «κάρβουνο», σας παρακαλώ, δεν αντέχει άλλη κοροϊδία αυτός ο τόπος... 
Μας συγχωρείτε, που τολμήσαμε να ασχοληθούμε με τους «ειδικούς» του διαδικτύου, αλλά έπρεπε να πούμε και εμείς οι «ανειδίκευτοι» την ταπεινή μας γνώμη.
.
.
πηγη pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.