θ

Translate

30.1.20

EuroLeague: Με Έλις για να μείνει κοντά στην οκτάδα ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)

Λίγες μέρες μετά την ήττα στην Αγία Πετρούπολη από τη Ζενίτ, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις εντός έδρας υποχρεώσεις της EuroLeague για την 22η αγωνιστική της διοργάνωσης.
Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούν στις 9:00 το βράδυ στο ΣΕΦ τη Μπασκόνια,
με την οποία έχουν ίδιο ρεκόρ (8-13) και είναι δύο νίκες μακριά από την 8η θέση.
Ασφαλώς, αμφότερες οι ομάδες ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τις κρατήσει σχετικά κοντά στην οκτάδα και δεν θα κάνει ακόμη πιο ζόρικο το έργο τους για τη συνέχεια.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του νεοαποκτηθέντα σέντερ Οκτάβιους Έλις.
Νέο πρόσωπο θα έχουν και οι Βάσκοι του Ντούσκο Ιβάνοβιτς που ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Αμερικανό γκαρντ Σεμάζ Κρίστον.
Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της EuroLeague:
Πέμπτη 30/1
Χίμκι - ΤΣΣΚΑ 19.00
Άλμπα Βερολίνου - Φενέρμπαχτσε 20.30
Ολυμπιακός - Μπασκόνια 21.00
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ρεάλ Μαδρίτης 21.05
Βιλερμπάν - Ζαλγκίρις 21.45
Μπαρτσελόνα - Ζενίτ 22.00
Αρμάνι Μιλάνο - Μπάγερν Μονάχου 22.15
Παρασκευή 31/1
Ερυθρός Αστέρας - Εφές 20.00
Βαλένθια - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 22.00
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.