θ

Translate

5 Μαΐου 2019

Όλοι λύγισαν μπροστά στο άψυχο σώμα της 8χρονης

«Το μωρό ήταν πάντα χαρούμενο και χαμογελαστό. Ήταν πολύ ξεχωριστό μωρό. Και η μητέρα ήταν πάντα προστατευτική. Θα έκανε τα πάντα για το μωρό της…» 
Μία φίλη της άτυχης Livia. Κι έτσι φαίνεται πως «έφυγαν»… Μαζί, πλάι η μια στην άλλη…

Livia Florentina Bunea και η 8χρονη κόρη της Elena Natalia Bunea από τη Ρουμανία.
Μητέρα και κόρη ανασύρθηκαν νεκρές από τα κόκκινα ύδατα της Λίμνης του Μιτσερού. Εκεί που όπως ομολόγησε ο κατά συρροή δολοφόνος Νίκος Μεταξάς, πέταξε μέσα σε βαλίτσες τα άψυχα σώματα τους για να τα «ξεφορτωθεί».
Τόσες μέρες ερευνών και επιχειρήσεων. Από το φρεάτιο του τρόμου στο Μιτσερό, στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο και στην Κόκκινη Λίμνη. Όμως η σημερινή μέρα ήταν η πιο δύσκολη ακόμα και για τα μέλη των σωμάτων που επιχειρούσαν. Να ανασύρουν το άψυχο κορμάκι ενός 8χρονου μωρού μέσα σε μια βαλίτσα. Όλοι λύγισαν…
Συγκινημένοι οι άνδρες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ. Συγκινημένος και ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας. Μόλις ο δύτης εξήλθε της λίμνης με τη βαλίτσα που έκρυβε το θάνατο ενός 8χρονου παιδιού όλοι έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν. Έφερε άλλωστε σε πέρας μία από τις πιο δύσκολες αποστολές.
Και τι να πει κανείς μπροστά στο άψυχο σώμα ενός μωρού που βρήκε ένα τόσο τραγικό τέλος;
Πρώτη ανασύρθηκε η σορός της μητέρας την Κυριακή του Πάσχα. Μία εβδομάδα μετά η σορός της 8χρονης κορούλας της, σύμφωνα με τις πληροφορίες.
Λίγες ώρες νωρίτερα ο Νίκος Μεταξάς, ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος στεκόταν ενώπιον του Δικαστηρίου, χωρίς δικηγόρο δίπλα του, αναφέροντας ότι δε φέρει ένσταση στο αίτημα για περαιτέρω κράτηση του για τα φρικτά εγκλήματα που ομολόγησε…
πηγη cyprustimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.