θ

Translate

19 Μαρτίου 2019

Με… 11άδα και Ποκουσέφσκι ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπάγερν

Μόλις έντεκα παίκτες κι ανάμεσά τους τον 17χρονο Ποκουσέφσκι θα έχει στη διάθεσή του ο Ντέιβιντ Μπλατ για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο ΣΕΦ (21:00).
Οι απουσίες των τραυματιών Σπανούλη, Στρέλνιεκς και Αγραβάνη και η παραχώρηση

του Τίμα με τη μορφή δανεισμού στη Χίμκι έφεραν στην αποστολή τον νεαρό Σέρβο φόργουορντ (2,11μ.), που δεν έχει ακόμη κάνει ντεμπούτο με τους «ερυθρόλευκους» ούτε στην Basket League.
Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Γουέμπερ, Γουίλιαμς-Γκος, Τουπάν, Μιλουτίνοφ, Βεζένκοφ, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μάντζαρης, Ποκουσέφσκι, Μπόγρης, ΛεΝτέι.

πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.