θ


Translate

27 Φεβρουαρίου 2019

Πού ακριβώς βρίσκεται το γυναικείο σημείο G;

Απάντηση στο ερώτημα που βασανίζει εδώ και χρόνια όλους τους άνδρες για το μυστηριώδες σημείο G  του γυναικείου σώματος δίνουν οι επιστήμονες.
Σύμφωνα με νέες έρευνες Ιταλών σεξολόγων, δεν πρόκειται για σημείο αλλά για ολόκληρη περιοχή. Η νέα “χωροθέτηση” του σημείου G
είναι ενδεχομένως ό,τι πιο ρεαλιστικό έχει αναφερθεί επί του θέματος. Και μην το ψάχνετε, ούτε πίσω απ’ τ’ αυτιά, ούτε δεξιά ή αριστερά από τα οπίσθια, ούτε απέναντι από τους γλουτούς της συντρόφου σας. Το «κουμπί» της γυναίκας βρίσκεται στο πιο προφανές μέρος: Ανάμεσα στα πόδια της, και συγκεκριμένα στο σύμπλεγμα  CUV. Αναλυτικότερα:
Σύμφωνα με τον Emmanuele A. Jannini, προφέσορα Σεξολογίας και Ενδοκρινολογίας στο Πανεπιστήμιο Tor Vergata της Ρώμης, έπειτα από ατέλειωτες ώρες ενασχόλησης με τη γυναικεία ανατομία με τη χρήση υπέρηχων και άλλων προηγμένων τεχνικών απεικόνισης, το σημείο G είναι… ολόκληρη περιοχή που συμμετέχει στους πιο δυνατούς οργασμούς που μπορεί να βιώσει η γυναίκα. Μάλιστα η προσέγγιση είναι κάπως πιο πολύπλοκη, αλλά μακράν λιγότερο μυστηριώδης απ’ όσο νομίζαμε μέχρι σήμερα.
​Εν κατακλείδι, όλα παίζονται στο σύμπλεγμα CUV. Ποιο είναι αυτό; Κλειτορίδα (clitoris), ουρήθρα (urethra) και πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου (anterior vaginal wall). Η δέουσα διέγερση αυτού του τρίπτυχου είναι κατά τον δόκτωρα Jannini, αυτό που όλοι ψάχνουν, πιθανότατα σε… λάθος μέρος.
πηγη medicalland.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.