θ


Translate

28 Φεβρουαρίου 2019

«Θερίζει» η γρίπη: Στους 91 οι νεκροί

Η θλιβερή λίστα μεγαλώνει σχεδόν καθημερινά... 
Η γρίπη συνεχίζει να θερίζει ζωές! Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα την Πέμπτη (28.02.2019) το ΚΕΕΛΠΝΟ, οι νεκροί στη χώρα μας από την επέλαση της γρίπης
έχουν φτάσει πλέον τους 91!
Όπως αναφέρεται στην τελευταία έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, κατά την εβδομάδα 8/2019 (18–24 Φεβρουαρίου 2019) οι επισκέψεις σε ιατρό για γριπώδη συνδρομή παρουσιάζουν μείωση σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα 7/2019.
Την ίδια ώρα, στα Εργαστήρια Αναφοράς Γρίπης ελέγχθηκαν για ιούς γρίπης συνολικά 287 κλινικά δείγματα όλα από νοσοκομεία. Τα 103 (35,9%) εξ΄ αυτών ήταν θετικά για ιούς γρίπης και συγκεκριμένα τα 100 (97,1%) ήταν τύπου Α και μόλις τα 3 (2,9%) ήταν τύπου Β.
πηγη instanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.