θ

Translate

28 Σεπτεμβρίου 2018

Ο… Ριβάλντο είναι πάλι εδώ

 Ο Ολυμπιακός βρήκε τη λύση κι αυτή τη φορά. Απέναντι στον Λεβαδειακό, θα μου πείτε. Σιγά τα… λάχανα. Ok, λοιπόν, ναι. Δυσκολεύτηκε κομματάκι κόντρα στους Βοιωτούς, παρά το γεγονός ότι είχε στην αρχική του σύνθεση τον Γιάγια Τουρέ. Βρήκε όμως τη λύση. Αυτό είναι που έχει σημασία.
Αργά ή γρήγορα, βρήκε δίχτυα με τον Μάνο που πέρυσι έκανε παπάδες στον ΟΦΗ και στη Football League. Εδώ όμως είναι Super και τα ζόρια
όπως και να το κάνουμε είναι ένα σκαλί πιο εμφανή. Τα… δεύτερα βάσει επιλογών Μαρτίνς, ανταποκρίθηκαν. Ιδιαίτερα ο Μασούρας έδειξε για ποιο λόγο πέρυσι εθεωρείτο ένα από τα καλύτερα δεξιά μπακ του πρωταθλήματος. Ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου με όλα τα κομφόρ ενός τωρινού φουλ-μπακ.
Και ο Γκιγιέρμε ήταν μέσα στο ματς. Στάθηκε αξιοπρεπώς δίπλα στον Τουρέ, πήρε τα μέτρα που του αναλογούσαν και λειτούργησε σωστά στη λειτουργία που του είχε ανατεθεί. Εκείνος που δεν έβγαλε μάτια ήταν ο Ναουέλ. Δεν κατάφερε να μπει στα παπούτσια του Ποντένσε με την… καμία, αλλά ας πούμε ότι ήταν το πρώτο του ματς. Εδειξε πάντως ταχύτητα, αν και εδώ που τα λέμε, αν δεν έχεις και αυτό, τότε τι εξτρέμ είσαι.
Ας πάμε τώρα στον σταρ της βραδιάς. Στον… ψηλό από την Αφρική. Ο Τουρέ δεν μας έδειξε τίποτα λιγότερο από αυτό που περιμέναμε. Φωνάζει από την… Ακτή Ελεφαντοστού τι παικταράς είναι, ακόμα και τώρα. Είναι άλλη μια περίπτωση... Ριβάλντο. Που ήρθε και έκλεισε στόματα στους… συντάκτες υπουργείου Εργασίας οι οποίοι έκαναν λόγο για συντάξιμα ένσημα κλπ.
Ο 35χρονος μέσος έπαιξε μπροστά από τους δύο κεντρικούς μέσους σαν αντί-Φορτούνης. Εκανε τα χιλιόμετρά του σε αυτά τα 60 λεπτά που έπαιξε, γύρισε πίσω από τη σέντρα για να πάρει μπάλα, έφτανε έως το ημικύκλιο της αντίπαλης περιοχής, έβαλε το κορμί του σε διεκδικήσεις χωρίς να φοβηθεί, μοίρασε, άπλωσε το παιχνίδι στα δύο άκρα «απέναντι» στους κλειστούς χώρους και έδειξε από την πρώτη σέντρα τι ζητεί και τι είναι ικανός να κάνει στο γήπεδο. Όσα υποχρεούται να κάνει ένας από τους μεγαλύτερους που έχουν παίξει ποτέ στην ψωροκώσταινα.
Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι χαμογέλασαν πολύ πλατιά, βλέποντάς τον να επανέρχεται σιγά, αλλά σταδιακά και προοδευτικά. Η «πάστα», άλλωστε, δεν φεύγει από τον ποδοσφαιριστή και στο δεύτερο ντεμπούτο του ο Ιβοριανός έδειξε ότι θα… γλυκάνει πολλούς. Μα, κυρίως, ότι ο Ολυμπιακός σκέφτηκε σωστά που απέκτησε έναν τέτοιο παίκτη και χαρακτήρα (σ.σ. δουλεύει ακατάπαυστα λένε όσοι ξέρουν, ακόμα και μόνος του), ότι μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στους ερυθρόλευκους σε σχέση με τον ανταγωνισμό και ότι… να δω πώς και πού θα τον βάλει ο Μαρτίνς με τον Φορτούνη και Καμαρά. 
Ευκολάκι θα μου πείτε. Αυτοί ακριβώς οι τρεις θα παίζουν. Kι όποιος αντέξει…
πηγη sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.