θ

Translate

29 Αυγούστου 2018

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Η «ΤΕΡΑΤΩΔΗΣ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΠΕΚΡΗΔΩΝ ΜΕ 54+1 ΜΕΛΗ- ΜΟΝΟ ΟΙ 7 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 19 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΡΚΟ- ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ- ΣΕ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ SHOW ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Με την κόρη της στο πλευρό της εμφανίσθηκε η Κατερίνα Παπακώστα – «Γυναικεία υπόθεση η ασφάλεια» λέει η Γεροβασίλη – Το νεανικό λουκ της Κατερίνας Νοτοπούλου
Με πρωταγωνίστρια τη νέα υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις δυόμισι το μεσημέρι η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Στο προεδρικό μέγαρο περίσσευαν τα χαμόγελα, ενώ από τους πρώτους που έφτασαν ήταν η κ.Μαρίνα Χρυσοβελώνη ,
συνοδευόμενη από δύο συνεργάτιδές της. Η κ.Χρυσοβελώνη επιστρέφει στην κυβέρνηση και καταλαμβάνει τη θέση της υφυπουργού των Εσωτερικών.
Το «άρωμα γυναίκας» είναι έντονο στη νέα κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ αφού μετέχουν συνολικά 13 κυρίες.
Λίγα λεπτά αργότερα την πύλη του Μεγάρου πέρασε ο αναβαθμισμένος στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, ο οποίος ήταν εμφανώς κουρασμένος από τη δύσκολη νύχτα που είχε περάσει, λόγω της πυρκαγιάς στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Αμέσως μετά, χαρούμενη μεν, προβληματισμένη δε αφού κάθεται στην «ηλεκτρική καρέκλα» της Κατεχάκη, έφτασε ντυμένη με ένα κλασσικό σκούρο μπλε σύνολο, την αυστηρότητα του οποίου έσπαγε με ένα τοπ και δανδελένιες λεπτομέρειες, η πρώτη γυναίκα υπουργός Προστασίας του Πολίτη, η κ.Ολγα Γεροβασίλη.  Οπως είπε, η ασφάλεια του πολίτη περνά πλέον σε γυναικεία χέρια.
Το πρόσωπο του ανασχηματισμού, η κ.Κατερίνα Παπακώστα εμφανίσθηκε συνοδευόμενη από την κόρη της Αγγελική Σιδηροπούλου. Και οι δύο γυναίκες έδειχναν ευδιάθετες και αυτό αποτυπωνόταν και στην εμφάνισή τους. Λίγο νωρίτερα, ντυμένη στα λευκά, η κ.Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά που «μετατέθηκε» στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας έσπευσε να σημειώσει ότι είναι ημέρες πένθους για την Αεροπορία, μετά το χθεσινό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον πιλότο Νικόλαο Βασιλείου.
Με τις γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγο και τη μικρή του κόρη πήγε για την ορκωμοσία του στη θέση του υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής ο Λευτέρης Κρέτσος. Η σύζυγός του, με μαύρο παντελόνι και λευκό πουκάμισο βρίσκεται σε κατάσταση εγκυμοσύνης. Ετσι, η οικογένεια Κρέτσου περιμένει το προσεχές διάστημα και άλλο ευτυχές (μάλλον ευτυχέστερο) γεγονός.


ork6
Εντυπωσιακή είσοδος για την Κατερίνα Παπακώστα, που συνοδευόταν από την κόρη της Αγγελική Σιδηροπούλου
Πολύ νεανικό λουκ επέλεξε η αναβαθμισμένη στη θέση της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, μετά τη θητεία της στη θέση της διευθύντριας του πρωθυπουργικού γραφείου, στη Θεσσαλονίκη. Η 30χρονη new entry στην κυβέρνηση, επέλεξε μαύρο σακάκι  με πολύ στενό παντελόνι και ιβουάρ μεταξωτή  μπλούζα. Οι περισσότερες γυναίκες της κυβέρνησης επέλεξαν συντηρητικό λουκ, εκτός από τη σταρ της ημέρας, την Κατερίνα Παπακώστα, που επέλεξε ένα κρουαζέ κλος φόρεμα σε μουσταρδί απόχρωση.

ork5
Με total white look η κ.Μαρία Κόλλια -Τσαρουχά που «πήρε μετάθεση» στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας
Αρκετά αμήχανη έδειχνε η πρώην γραμματέας και υπουργός του ΠΑΣΟΚ Μαριλίζα ξενογιαννακοπούλου, που έμεινε σε ό,τι αφορά τα στυλιστικά στην ασφαλή επιλογή του μαύρου ταγέρ με μεγάλα κουμπιά στο σακάκι.  Ο πρωθυπουργός έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο  ελάχιστα λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι συνοδευόμενος από συνεργάτες του. Εντύπωση προκάλεσε η γραμματέας του που φορούσε ένα χακί- πράσινο φόρεμα με εντυπωσιακό ντεκολτέ και άνοιγμα στην πλάτη.
Η διαδικασία της ορκωμοσίας ξεκίνησε με τα επτά νέα μέλη του υπουργικού συμβουλίου που επέλεξαν να δώσουν θρησκευτικό όρκο.


ork1
ork2
ork3
ork
ork7
Τράβηξε τα βλέμματα η γραμματέας του πρωθυπουργού
ork8
Ο κ.Τάσος Πετρόπουλος σε χαλαρό διάλογο με τη σύζυγο του Νεκτάριου Σαντορινιού
.
πηγη makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.