θ

Translate

29 Αυγούστου 2018

Ο χορός των βρυκολάκων


Μια ξεφρενη αντικομμουνιστικη υστερια σαρωνει την Ευρωπη του νεοναζισμου και την Αμερικη του νεομακαρθισμου. Επιγονοι των αποικιοκρατων, λιγούρια του Φρηντμαν, νοσταλγοι των κρεματοριων και μια σειρα αποβρασματα της Ιστοριας, παρεα με εθελοντες αμορφωτους , ανιστορητους, λουμπεν ναζιστακια και ανυποφορα εφησυχασμενους,
εχουν συστρατευτει για να ξαναγραψουν την Ιστορια.
Στοχος να ταιριαζει με τη συγχρονη εξαθλιωση της δουλειας, να δινει αλλοθι στο εργασιακο κολαστηριο της ανεργιας, του δεκαωρου και της απληρωσιας και να βαζει φωτοστεφανο στους νεοφιλελεδες που ονειρευονται – εκτος από τις διακοπες στη Μυκονο – νεα ολοκαυτωματα, μιαν απεραντη φυλακη , πολλες Μανωλαδες κι ένα κοσμο γενικευμενης φαβελας.

Τα σταφυλια της οργης τα καβροχθισαν οι σφηκες, ο Στάινμπεκ είναι δυστυχως νεκρος κι επιτελους σκασμος οι ρητορες, πολύ μιλησανε, στο εξης θα παιζουνε σ αυτό το θιασο μονο φαντασματα.
Αναδευεται στο πολυτελες μνημουρι του ο Λεοπολδος του Βελγιου. « Ο διοικητης μας διεταξε να κοψουμε και να παλουκωσουμε τα κεφαλια οσων αντισταθηκαν στο Κογκο και να κρεμασουμε σε σχημα σταυρου τις μαναδες με τα παιδια τους». Μαρτυρια μελους του μισθοφορικου αποσπασματος, με την επωνυμια, «Φιλανθρωπικη Διεθνης Ενωση της Αφρικης». Δεκα εκατομμυρια Αφρικανοι σφαγιαστηκαν από τη φιλανθρωπικη, ιεραποστολικη ενωση, ενώ στην αποκομιδη καουτσουκ εκοβαν τα χερια των λιγοτερο αποδοτικων της αφρικανικης Μανωλαδας.
Σαλευει μεσα στο φερετρο του ο Τσωρτσιλ. «Τους μισω τους Ινδους. Είναι ζωα κι εχουν ζωωδη θρησκεια. Αναπαραγονται σαν κουνελια».1943, δηλωση για το λιμο της Βεγγαλης. 29 εκατομμυρια Ινδοι πεθαναν από πεινα. Οι Βρετανοι αποικιοκρατες εξηγαγαν ολο το σιταρι και το ρυζι στη Μ, Βρετανια.
Σηκωνονται αργα από το μνημα τους οι προγονοι του Μεγκελε και του Αδολφου. Αυτοι που στις αρχες του 20ου αιωνα εκαναν προβα τζενεραλε στο ολοκαυτωμα σε Γκανα, Τογκο, Καμερουν και Τανζανια, δολοφονωντας το 80% των φυλων, Χερερο και Ναμα γιατι αντισταθηκαν στη Γερμανικη αποκιοκρατια
Στη σημερινη Γαλλια ο Ολαντ διατηρει γαλλικα στρατευματα κι επιχειρει στρατιωτικα σε 10 χωρες της Αφρικης, που θεωρουνται πια «ανεξαρτητες» αλλα συντηρουν αδιαλλειπτως τους χορους των βρυκολακων. Κι ενώ το 1947 εμεις ματωναμε από τον εμφυλιο, τον πυροδοτημενο από τον Σκομπυ του Τσωρτσιλ, η Αλγερια θρηνουσε 100.000 σφαγιασθεντες από τους Γαλλους μισθοφορους, της Λεγεωνας της Τιμης (ειναι παλιος ο ανασκολοπισμος της γλωσσας και κατι φερνει απο αιμα, τιμη κλπ) Ξανα στο τωρα του Ολαντ. Το 10% του γαλλικου πληθυσμου είναι Αλγερινοι, γκετοποιημενοι δουλοπαροικοι, ενώ το 70% των φυλακισμενων σε ολη τη Γαλλια είναι παλι Αλγερινοι. Το σκοταδι πεφτει γρηγορα πανω απ την πολη του φωτος πριν καν ολοκληρωθει καλα-καλα μισος αιωνας από το Γαλλικο Μαη.
Γι αυτο, οταν ακουω το Αιγαιο να γινεται ποιηση, εγω παντα σωπαινω αλλα οταν ακουω για την Ευρωπη του διαφωτισμου και των λαων, μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι. Πολλα, πολλα εμετικα και αιματοβαμμενα από τη γενοκτονια των Ινδιανων και τις ιαχες των κονκισταδορων ως το μαζικο σεξουαλικο βιασμο και τη μαζικη δολοφονια των Μαου Μαου από τους Βρετανους τζεντλεμεν, από τον εκτοπισμο 10 εκατομμυριων Ινδων επειδη στραβοκαταπιε σ ένα γευμα ο Κυριλλος Ραντκλιφ, μεχρι την αποστολη ζαχαρης με αρσενικο στις φυλες του Αμαζονιου, το βομβαρδισμο των καταφυγιων στη Ραμαλα, απο τους προκατοχους του Τραμπ και τη συνοδοιπορια του ιδιου στις σφαγες της Γαζας και της Υεμενης.
Ηπιαν πολύ αιμα οι βρυκολακες αλλα διψανε ακομα. Σ αυτο το ιδιο αιμα βουτανε το δαχτυλο για να ξαναγραψουν την Ιστορια των "ισων αποστασεων" , χωρις αιδω γιατι ξερουν οτι εχουν καταφερει να φτιαξουν μια τηλεχειριζομενη κοινωνια πιυ καταπινει αμασητες χλαπατσες.
πηγη alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.