θ

Translate

25 Ιουλίου 2018

Μόσχα - Πεκίνο με την «Αυτοκρατορική Ρωσία»


Η πολυτελής αμαξοστοιχία που φέρει το όνομα «Αυτοκρατορική Ρωσία», είναι μια αμαξοστοιχία με όλα τα κομφόρ.
Έχει ευρύχωρους διαδρόμους που είναι καλυμμένοι με κόκκινα ταπέτα, διαθέτει για τους επιβάτες ξύλινες καρέκλες και αναπαυτικές πολυθρόνες, τραπεζάκια που έχουν την μορφή δίσκων βινιλίου, αλλά και ευρύχωρα
κουπέ με ντουσιέρες.
Είναι οι ανέσεις που προσφέρει η αμαξοστοιχία αυτή στους ταξιδιώτες που θα επιλέξουν να ταξιδέψουν με το τρένο αυτό, το οποίο ξεκινάει από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Καζάν της Μόσχας με προορισμό το Βλαδιβοστόκ, αφού διασχίσει όλη την Ρωσία ακολουθώντας την γραμμή του υπερσιβηρικού.
Η απόσταση από την Μόσχα στο Βλαδιβοστόκ είναι 10.000 χιλιόμετρα και τη αμαξοστοιχία την διανύει σε 12 ημέρες και 11 νύχτες. Οι 70 ξένοι τουρίστες θα σταματήσουν στις πόλεις Καζάν, Εκατερίνεμπουργκ, Τομπολσκ, Ομσκ, Νοβοσιμπίρσκ, Ιρκούτσκ, στην λίμνη Βαϊκάλη, στο Ουλάν Ουντέ και Χαμπάροφσκ. Σχεδόν σε κάθε πόλη θα επισκεφθούν τα αξιοθέατα της και τα αρχιτεκτονικά της μνημεία.
Η αμαξοστοιχία αποτελείται από 13 βαγόνια. Η εσωτερική διακόσμηση του κάθε βαγονιού αντιστοιχεί στην διακόσμηση της αμαξοστοιχίας με την οποία ταξίδευε η τσαρική οικογένεια.
Μ.ΜΕΝ
amna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.