θ

Translate

27 Απριλίου 2018

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς έξω από τζαμί στο Μπέρμιγχαμ

Δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο - Για πιθανή τρομοκρατική ενέργεια κάνουν λόγοι οι βρετανικές αρχές - Αναζητείται ένα ασημί όχημα Συναγερμός για πιθανή τρομοκρατική ενέργεια σήμανε στις βρετανικές αρχές, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς έξω από τζαμί στο Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον δύο άτομα έχουν τραυματιστεί και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου θα εκτιμηθεί η κατάστασή τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πρόκειται για δύο άντρες νεαρής ηλικίας, γύρω στα 20,  Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στα βρετανικά ΜΜΕ, ότι ο ένας από τους τραυματίες είχε χτυπήσει στο κεφάλι, ενώ ο δεύτερος φαινόταν να είναι πιο ελαφριά, καθώς μπορούσε να περπατήσει.
Οι βρετανικές αρχές δεν έχουν εικόνα για το κίνητρο της επίθεσης, ωστόσο κάνουν λόγο για πιθανή σύνδεση με την διεθνή τρομοκρατία.
Η Μητροπολιτική αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη,  ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες, χρησιμοποιησε ένα ασημί όχημα.
Η αστυνομία έξετάζει όλες τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να εντοπίσει την πορεία του οχήματος και να δοθούν κατευθύνσεις στις ομάδες δράσης.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.