θ

Translate

27 Απριλίου 2018

Οι φωτογραφίες της θα σας αφήσουν άφωνους

Είναι πολύ σέξι με καμπύλες που την κάνουν εντυπωσιακή. Ο λόγος για την μελαχρινή Demi Rose.
Την ακολουθούν πάνω από 6,5 εκατ. χρήστες των social media και εκείνη φροντίζει ώστε να μην μένουν… με το παράπονο.
Αυτές τις μέρες, η Demi Rose ξεπέρασε τον
… εαυτό της, ανεβάζοντας στον λογαριασμό της στο instagram μία από τις πιο καυτές φωτογραφίες της, όντας με ένα μικροσκοπικό σούπερ σέξι ροζ εσώρουχο.
Μία φωτογραφία που σε ελάχιστες ώρες «μοιράστηκαν» σχεδόν 300.000 χρήστες, καθώς η πληθωρικότατη Demi Rose εμφανίζεται να ποζάρει στον φακό της κάμερας με ένα σούπερ καυτό συνολάκι, πιάνοντας με τα χέρια της το λεπτό ύφασμα του από το κάτω εσώρουχό της.
Στη διάρκεια της εβδομάδας δημοσίευσε και άλλες φωτογραφίες. Ρίξτε μία ματιά:
demi-rose-640 demi-rose-a640 demi-rose-b640 demi-rose-c640 demi-rose-d640
...
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.