θ

Translate

30 Απριλίου 2018

Υποκλιθείτε στις «κόκκινες βασίλισσες»

Πριν από 8 χρόνια η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού ήταν στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της. Μια… ανάσα από τη διάλυση. Αλλά η αλλαγή στη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έφερε την αναγέννηση αυτού του τμήματος. Πρώτα τα δύο Κύπελλα Ελλάδας, το 2011 και το 2012 και στη συνέχεια έξι σερί νταμπλ.

Οι κορίτσαροι του Θρύλου έχουν αρχίσει να δημιουργούν τη δική τους εποχή κυριαρχίας στο γυναικείο βόλεϊ. Κυπελλούχες Ελλάδας για δύο συνεχόμενες χρονιές και μετά έξι νταμπλ στη σειρά. Το 2013, το 2014, το 2015, το 2016, το 2017 και το 2018.
Φέτος, όμως, δεν έμειναν μονάχα στην κυριαρχία εντός συνόρων. Αλλά πήραν και το ευρωπαϊκό κύπελλο, το CEV Challenge Cup. Μια μαγική χρονιά, ένα ονειρικό τρεμπλ. Το οποίο φέρει αφενός την υπογραφή των κοριτσιών του Ολυμπιακού, του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, του επιτελείο του, του Νίκου Κατσιούρα και όλων των στελεχών της ομάδας.
Και βέβαια, του ηγέτη του Θρύλου Βαγγέλη Μαρινάκη που στηρίξει τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και του Μιχάλη Κουντούρη που ως Πρόεδρος του Ερασιτέχνη έχει γιγαντώσει τον σύλλογο που κατακτά και ευρωπαϊκά τρόπαια.
Επειδή συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, το μέλλον προμηνύεται ακόμα πιο λαμπρό! Για την καλύτερη ομάδα στην ιστορία του βόλεϊ Γυναικών στην Ελλάδα.
gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.