θ

Translate

26 Απριλίου 2018

Έκρηξη με τραυματίες σε διυλιστήρια στο Γουισκόνσιν των ΗΠΑ

Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα σε διυλιστήρια στο Γουισκόνσιν των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν πέντε τραυματίες. 
Στο σημείο της έκρηξης έσπευσαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και σωστικά συνεργεία. 
Οι τοπικές αρχές αναφέρουν πως η έκρηξη έχει λάβει χώρα στα διυλιστήρια της εταιρείας Husky Energy.
Πηγή από την εταιρεία την οποία επικαλείται το πρακτορείο επισημαίνει πως η έκρηξη έχει σημειωθεί σε δεξαμενή η οποία περιείχε είτε αργό πετρέλαιο είτε άσφαλτο.
Δεν υπάρχουν αναφορές για νεκρούς αλλά τοπικά μέσα σημειώνουν πως θεωρείται πιθανό ο αριθμός τραυματιών να αυξηθεί.
Η αστυνομία ζητεί από τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή.
Τα γύρω κτήρια δεν έχουν εκκενωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.