θ

Translate

31 Μαρτίου 2018

ΗΠΑ: Ένοχη η 26χρονη καθηγήτρια τέχνης που έκανε σεξ με τέσσερις μαθητές της

Η 26χρονη πλησίαζε τα νεαρά αγόρια και αφού εξασφάλιζε τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου, έστελνε διάφορα σεξουαλικά μηνύματα και φωτογραφίες

Τον Σεπτέμβριο του 2017 κατηγορήθηκε ως «sex offender» με «θύματά» της μαθητές. Λίγους μήνες μετά, η 26χρονη καθηγήτρια
τέχνης Jessie Lorene Goline πέρασε την πόρτα του δικαστηρίου και μετά την ακροαματική διαδικασία, κρίθηκε ένοχη για τις πράξεις της, καθώς, όπως αποδείχθηκε, η νεαρή γυναίκα είχε κάνει σεξ με τέσσερις συνολικά μαθητές της, ενώ με τους δύο έκανε τρίο.
Η 26χρονη πλησίαζε τα νεαρά αγόρια και αφού εξασφάλιζε τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου, έστελνε διάφορα σεξουαλικά μηνύματα και φωτογραφίες. Σταδιακά τους έριχνε την ιδέα να βρεθούν εκτός σχολείου, υφαίνοντας τον ιστό της.
Τελικά, κατάφερε να παρασύρει τέσσερις μαθητές στο διαμέρισμά της, όπου είχε στήσει την ερωτική της φωλίτσα.
Το δικαστήριο τιμώρησε την καθηγήτρια τέχνης με 42 μήνες θεραπεία για ανάρμοστες σεξουαλικές σχέσεις.
Η δράση της 26χρονης αποκαλύφθηκε όταν ένας μαθητής είπε στους γονείς του ότι τον πήρε από το σπίτι του με το αυτοκίνητό της και τον μετέφερε στο σπίτι της.

Η καθηγήτρια με τον σύζυγό της...
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.