θ

Translate

3.3.18

Χαμένοι και οι δύο, έμειναν στο 1-1 Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα

 ΒΙΝΤΕΟ: Η γκολάρα του Σκόνδρα και τ' άλλα στιγμιότυπα απ' την ισοπαλία στην Κέρκυρα
Σε… άβολη ισοπαλία υποχρεώθηκαν Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που δεν βολεύει ούτε την με για την παραμονή, ούτε τον δε για την πεντάδα. 
Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Μαντζουράκη έχασε την ευκαιρία να αποσπαστεί…
για τα καλά από τη ζώνη του υποβιβασμού και τον Απόλλωνα Σμύρνης (στο +3 με ματς περισσότερο), ενώ αυτή του Πετράκη απέτυχε να σκαρφαλώσει στην πεντάδα και πλέον είναι στο -2 από Ξάνθη και Πανιώνιο. 
Ο αγώνας:
Ύστερα από ένα πρώτο 20λεπτο δίχως αξιόλογες ευκαιρίες (στο 12' ο Κρητικός είχε σουτ που πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι), το 1-0 έγινε στο 21' με τον Παμλίδη, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά στην έδρα της ομάδας του. Ο Ρόλε του πέρασε τη μπάλα, αυτός ντρίμπλαρε τον Σκόνδρα, σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Μιχαήλ, αλλά δεν άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα, αφού νωρίτερα είχε περάσει πάνω από τον Βελλίδη (1-0).
Στα λεπτά που ακολούθησαν οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και προσπάθησαν να πιέσουν, ώστε να φέρουν εκ νέου στα ίσια το παιχνίδι. Δυσκολεύονταν, ωστόσο, να παράξουν ευκαιρίες, αν εξαιρεθεί ένα καλοτραβηγμένο σουτ του Μπετρά μέσα από την περιοχή και αριστερά, που πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι, στο 25'. Η ισοφάριση ήρθε από στατική φάση και μάλιστα με τρόπο μοναδικό. Ο Βιδάλ εκτέλεσε κόρνερ στο 34' και ο Σκόνδρας με ένα καταπληκτικό τακουνάκι προ του Παμλίδη έστειλε τη μπάλα στο απέναντι δοκάρι και στα δίχτυα (1-1). Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε δίχως να γίνει άλλη φάση.
Την ίδια εικόνα που είχε το πρώτο μέρος, την ίδια είχε και το δεύτερο. Μοιρασμένο ματς, πάνω - κάτω η μπάλα, αλλά λίγες άξιες αναφοράς ευκαιρίες. Ακόμα και το δοκάρι που είχε στο 62' ο Ζορμπάς δεν μπορεί να θεωρεί κλασική ευκαιρία, καθώς η σέντρα - σουτ από δεξιά βρήκε στο πάνω μέρος της δοκού. Στο 75' ο Γιάννης Ματζουράκης αποφάσισε να αλλάξει σχήμα στην ομάδα του και το 4-3-3, το έκανε 4-4-2 με ρόμβο. Πέρασε ο Παμλίδης δίπλα στον Μυτίδη στη γραμμή κρούσης. Αμυντικός μέσος ο Σιόντης, μπροστά του οι Μπαλάφας και Κρητικός, ενώ στην κορυφή του ρόμβου ήταν ο Ρόλε.
Η καλύτερη φάση του δεύτερου μέρους καταγράφηκε στο 80'. Οι Ηπειρώτες έφυγαν στην κόντρα επίθεση, ο Νικολιάς πλάσαρε μέσα από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Ο πάγκος της Κέρκυρας ξεσηκώθηκε, διαμαρτυρόμενος για οφσάιντ. Στα 13 λεπτά που ακολούθησαν, κυριάρχησαν οι προσωπικές μονομαχίες και τα δυνατά μαρκαρίσματα, αλλά γκολ δεν μπήκε, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
Οι συνθέσεις του αγώνα:
Κέρκυρα: Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Κρητικός, Ζορμπάς (66’ Μυτίδης), Παμλίδης, Σπίνουλας, Σιόντης, Ρόλε (90+2’ Μενσά), Μπαλάφας (81’ Αρτυματάς), Γρομητσάρης.
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Βιδάλ, Κόντε, Μπετρά (71’ Χέλκβιστ), Σκόνδρας, Μιχαήλ, Καρανίκας, Μανθάτης (74’ Νικολιάς), Χαλκιαδάκης (82’ Γιάκος), Γαρουφαλλιάς, Αποστολόπουλος.
 Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα του ματς.
filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.