θ

Translate

27 Φεβρουαρίου 2018

Μετά την σύζυγό του, την παραίτησή του υπέβαλε και ο Υπ.Οικονομίας, Δ.Παπαδημητρίου ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.....ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ......ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ...ΕΥΘΥΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΡΕΕΕΕΕ ...ΚΑΜΜΙΑ...!!!....

Φουντώνουν τα σενάρια νέου ανασχηματισμού στην κυβέρνηση. 
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μέσα στην κυβέρνηση, καθώς την παραίτησή του υπέβαλε ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου.
Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, ο κ. Παπαδημητρίου επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό χθες και επικαλέστηκε λόγους ευθιξίας,
μετά την παραίτηση της συζύγου του Ράνιας Αντωνοπούλου από τη θέση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, με αφορμή θέμα που προέκυψε για την επιδότηση ενοικίου.
Για την ώρα ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει ωστόσο θεωρείται θέμα χρόνου να γίνει και επίσημα γνωστό το… διαζύγιο.
Η παραίτηση του Υπουργού Οικονομίας έγινε αμέσως αποδεκτή από τον πρωθυπουργό. 
Μάλιστα οι δυο άνδρες συμφώνησαν να συναντηθούν μετά το Περιφερειακό συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση στην Τρίπολη.
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και με το Μαξίμου να βρίσκεται σε δεινή θέση,  πλέον ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης θεωρείται βέβαιος. Και ως ημέρα διεξαγωγής του πιθανολογείται η Τετάρτη.
Αυτή ήταν και η τελευταία ομιλία του κ.Παπαδημητρίου ως μέλος της κυβέρνησης, μόλις μερικές ώρες πριν ανακοινωθεί η παραίτησή του: .
el.gr/
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.