θ

Translate

28 Φεβρουαρίου 2018

Σε τι κάνει καλό ο χαλβάς

Έχει τη τιμητική του αυτές τις ημέρες
Από την Καθάρα Δευτέρα και μετά, δεν υπάρχει σπίτι που δεν έχει χαλβά στο ψυγείο του. Θεωρείται γλυκό της Σαρακοστής, και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα και την Τουρκία. 
Δείτε σε τι βοηθάει τον οργανισμό μας και απολαύστε τον άφοβα:

  1. Είναι πλούσιος σε φυτικές πρωτεΐνες και προστατεύει τους μύες.
  2. Περιέχει καλά λιπαρά και προστατεύει καρδιά και εγκέφαλο.
  3. Έχει πλούσια αντιοξειδωτική δράση, λόγω των βιταμινών Β και Ε που περιέχει.
  4. Κάνει καλό στο δέρμα και στα νύχια λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε ασβέστιο.
  5. Κόβει την όρεξη και βοηθάει την ομαλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.
Να σημειωθεί βέβαια ότι έχιε αρκετές θερμίδες, αλλά τα πλεονεκτήματα του υπερτερούν έναντι αντιστοίχων θερμιδικά προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.