θ

Translate

30 Ιανουαρίου 2018

Η παραποίηση της ιστορίας υπέρ των Σκοπίων από τα νεοταξικά τηλεοπτικά προγράμματα

Η απραξία της Ελληνικής κυβέρνησης για πάρα πολλά χρόνια, μας έχει φέρει σε αυτή τη θέση σήμερα, όσον αφορά το ζήτημα του Σκοπιανού.
 Κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε σε επίπεδο εθνικού σχεδιασμού, για το ότι πάνω από 140 χώρες παγκόσμια, αποκαλούν Μακεδονία τα Σκόπια, κακώς, αλλά ας πούμε ότι είμαστε και πολύ "γενναιόδωροι" και δε μας απασχολεί,
το αν όλοι οι άλλοι είναι ανιστόρητοι και κάνουν ό,τι τους κατέβει, αφού εμείς γνωρίζουμε την αλήθεια.
 Αλλά φτάσαμε να αφήνουμε να διαστρεβλώνουν την ιστορία ακόμα και σε τυχάρπαστα παιχνίδια γνώσεων (τύπου απλής ρουλέτας στην οποία κερδίζει κάποιος λεφτά), οι "φίλοι μας" οι Βρετανοί πρώτα κι ύστερα να διδάσκουν ένα ολόκληρο τηλεοπτικό κοινό ο,τιδήποτε θέλουν, διαστρεβλώνοντας γεγονότα, τα οποία είναι αδιαμφισβήτητα ιστορικά δεδομένα και διδάσκονται στα πανεπιστήμια όλου του κόσμου.
Είναι σα λέει κάποιος ότι έξω είναι νύχτα, ενώ ο ήλιος λάμπει.
 Για το λόγου το αληθές, ας θυμηθούμε ξανά τι συνέβη σε τηλεοπτικό παιχνίδι, που προβλήθηκε πριν καιρό στη Βρετανία, όταν ο παίκτης ερωτήθηκε, ποια η καταγωγή του Μ. Αλεξάνδρου.
Η απάντηση είναι εκτός πραγματικότητας, όπως θα δείτε:
,
 Είναι απορίας άξιο πως δεν μίλησαν οι παίκτες εκείνη την στιγμή, αλλά μπορούμε να σκεφτούμε και πως ίσως δεν ήξεραν ή δεν ήταν σίγουροι.
Στο κάτω-κάτω είναι Άγγλοι. Αλλά το Ελληνικό κράτος δεν έκανε καν διαμαρτυρία για το γεγονός αυτό, προς τη Βρετανική κυβέρνηση; Κι αν έκανε, το έμαθε ποτέ κανείς εδώ στην Ελλάδα;
Κανονικά θα έπρεπε να σημειωθεί γενική κατακραυγή, με δεδομένο ότι υπάρχουν και πολλοί Έλληνες και στη Βρετανία. Χώρια που θα έπρεπε να καταγγείλουν την εκπομπή, για το γεγονός ότι αδίκησαν τον παίκτη που απάντησε σωστά, επειδή είναι άσχετοι και ανιστόρητοι οι παραγωγοί της εκπομπής. Σε κάθε περίπτωση δεν γνωρίζουμε τι έγινε με το θέμα. Το θέμα είναι όμως ότι η ιστορία παραποιείται με την ανοχή όλων μας.
 Αλλά τι να περιμένει κανείς από τους Άγγλους, που ακολουθούν τη νεοταξική ρητορική και τις ανθελληνικές της θέσεις, σε πολλές από τις εκπομπές που προβάλλονται εκεί και σε πολλά ντοκυμαντέρ αγγλικής παραγωγής επίσης.
 Τελικά υπάρχει κάποιος σε υπεύθυνη κρατική θέση, εκτός από τον απλό Έλληνα πολίτη, που να μιλά υπέρ της Ελλάδας και να την υποστηρίζει;
 Μετά απορούν οι κυβερνώντες που οι Έλληνες συμμετέχουν μαζικά στα συλλαλητήρια και σε τελική ανάλυση: μαγκιά τους! Τόσα χρόνια που δεν κινητοποιηθήκαμε ιδού τα αποτελέσματα. Θέλουν να μας αφανίσουν από τον χάρτη και ταυτόχρονα κι από τις χρυσές σελίδες της ιστορίας. 
Δεν θα τους περάσει!
.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.