θ

Translate

30 Ιανουαρίου 2018

ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ…

«Εφτασαν τα μαντατα» ελεγε o Παισιος !
«Οταν ακουσετε στην τηλεοραση να λενε για επεκταση της αιγιαλιτιαδας ζωνης ακολουθει ο πολεμος»…
Την επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων τμηματικά από τα 6 έως τα 12 ν.μ., προανήγγειλε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ.
O Κοτζιάς, του αμερικανοεβραίκου κλίματος πρωτοσύμβουλος του Γιωργάκη, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Το δικαίωμα της Ελλάδας να επεκτείνει την αιγιαλίτιδα ζώνη είναι δικό της δικαίωμα. Δεν είναι πρόβλημα που μπορούμε να το συζητάμε με την Τουρκία.
Το πρόβλημα μας είναι η υφαλοκρηπίδα. Απλώς τεχνικά για να προσδιορίσεις την υφαλοκρηπίδα πρέπει να έχεις προσδιορίσει την αιγιαλίτιδα ζώνη με την οποία έχεις κυριαρχία», είπε υπογραμμίζοντας ότι «για την αγιαλίτιδα, εμείς θα προχωρήσουμε στον προσδιορισμό της, τμηματικά.
Η θεωρία ότι όλα αυτά πρέπει να γίνουν μια και έξω αποδείχτηκε επί δεκαετίες ότι δεν οδήγησε πουθενά. Στο όνομα του μαξιμαλισμού, δηλαδή, δεν γίνεται τίποτα». Λάου – λάου δηλαδή θα κατακτήσουμε την Τουρκία, αυτή είναι του περιούσιου Κοτζιά η φιλοσοφία…
«Η αιγιαλίτιδα ζώνη έχει μεγάλη σημασία για τον προσδιορισμό της ΑΟΖ με όλες τις χώρες, ιδιαίτερα με την Αλβανία. Η αιγιαλίτιδα ζώνη και τα κυρίαρχα δικαιώματά μας και συμφέροντα είναι υψίστης σημασίας προς όλες τις πλευρές» υπογράμμισε.
Νωρίτερα βγήκε στην τηλεόραση ο Α/ΓΕΕΘΑ Αποστολάκης : «Έρχεται πόλεμος στον Λίβανο και δεν ξέρουμε μέχρι που θα φτάσει»… Γεγονός, επίσης, όπως φάνηκε με την επίσκεψη Ερντογκάν ο,τι οι άνθρωποι του Ισραήλ έχουν το πάνω χέρι μέσα στα Συχτίριζα ενώ οι «τουρκάλες» τους κοντραρουν.. Σαν τον επί της Α Παιδειας Πουστόγλου που στήριξε ευθέως την Αγκυρα στο θέμα των μουφτήδων..
Θυμίζουμε ό,τι δεν υπάρχει λόγος, χωρις ανεξάρτητο Κράτος, ούτε έχουμε τη δυνατότητα στην κατάστασή μας να έχουμε ελληνική εξωτερική πολιτική.  Διότι, βεβαίως δεν υπάρχει ελληνικό στράτευμα που να τους εμπιστεύεται πηγαίνοντας να πολεμήσει με ηγεσία του τους, σε γνωση του Πανελλήνιου, χειρότερους προδότες.. Απλώς συμβαίνει αυτό που σας λέμε απο το 2010.. Στο τέλος θα μας βάλουν μπροστά σε πόλεμο οι πουσταδερφές οι ατιμώρητοι/ες, ταραχές θα προκληθούν, για να μας τελειώνουν και για να μη δώσουν ποτέ λογαριασμό περί ΠροδοΣΙΑ’ς, Λεηλασίας, Γενοκτονίας των Ελλήνων, για να γλυτώσουν…
anaktisis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.