θ


Translate

29 Δεκεμβρίου 2017

Η γερόντισσα από Αττική προειδοποιεί: Να είστε έτοιμοι…

Απίστευτες αποκαλύψεις για ΟΛΑ όσα συμβαίνουν…αλλά και για όλα όσα θα συμβούν στη χώρα μας.
Η γερόντισσα έγραψε ένα ποίημα και μας αποκαλύπτει.
Η σκέψη της καλπάζει και η γραφή της «ξυραφίζει» κυριολεκτικά.
Πρόκειται για μια γερόντισσα, με προορατικό χάρισμα, η οποία αποκαλύπτει όσα θα γίνουν στην Ελλάδα, μέσα από ένα ποίημα.
Συγκεκριμένα, εδώ και αρκετούς μήνες μια γερόντισσα από μοναστήρι της Αττικής έγραψε ποίημα γι’ αυτά που θα συμβούν στη χώρα μας.

Η γερόντισσα που δεν ήθελε να αποκαλύψει το όνομά της, έγραψε ένα ποίημα και μετά έγραψε κι άλλα… έγραψε για όσα θα συμβούν σ’ αυτόν τον τόπο.

Η σκέψη της καλπάζει και η γραφή της «ξυραφίζει»… κάποιος πήρε τα γραπτά της και «ντύνοντάς» τα με μουσική τα έκανε βίντεo που ανάρτησε στο youtube.
Ανώριμα φερόσαστε συνέχεια προκαλείτε όλοι τα μαύρα σύννεφα στον ουρανό να δείτε.
Η αμετανοησίας σας και η σκληροκαρδία διώχνει την χάρη του Θεού και έρχονται τα θηρία.

Μπόρες χτυπούν την χώρα σας χαλάζι τις καρδιές σας οι αυτοκτονίες πλήθυναν γεμίσαν τις….
,
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.