Βαριέσαι να περιμένεις να βάλεις τη κατσαρόλα-να βράσει το νερό-να
βράσουν τα μακαρόνια-να σουρώσεις τα μακαρόνια-να φτιάξεις τη σάλτσα; Σε
καταλαβαίνουμε. Σου έχουμε την απόλυτη λύση.
Υλικά
350γρ. linguini
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 μικρά κρεμμύδια κομμένα
250γρ. ντοματίνια
2 κοτσάνια βασιλικό
αλάτι, πιπέρι
2 κουτ. σούπας λάδι
4 κούπες νερό / ή όσες χρειάζονται για να σκεπαστούν τα μακαρόνια
Διαδικασία
Βάζουμε όλα τα υλικά σε βαθύ τηγάνι και προσθέτουμε το νερό.Σε δυνατή φωτιά ανακατεύουμε απαλά μέχρι τα μακαρόνια να μαγειρευτούν και να ενωθούν όλα τα υλικά. Έτοιμοι. Σερβίρουμε και προσθέτουμε λίγο λάδι,τριμμένη παρμεζάνα και λίγο βασιλικό.
.Υλικά
350γρ. linguini
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 μικρά κρεμμύδια κομμένα
250γρ. ντοματίνια
2 κοτσάνια βασιλικό
αλάτι, πιπέρι
2 κουτ. σούπας λάδι
4 κούπες νερό / ή όσες χρειάζονται για να σκεπαστούν τα μακαρόνια
Διαδικασία
Βάζουμε όλα τα υλικά σε βαθύ τηγάνι και προσθέτουμε το νερό.Σε δυνατή φωτιά ανακατεύουμε απαλά μέχρι τα μακαρόνια να μαγειρευτούν και να ενωθούν όλα τα υλικά. Έτοιμοι. Σερβίρουμε και προσθέτουμε λίγο λάδι,τριμμένη παρμεζάνα και λίγο βασιλικό.
olivemagazine.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου