θ

Translate

29 Φεβρουαρίου 2024

Γέννησε τρεις φορές στις 29 Φεβρουαρίου!

Μία γυναίκα από τις ΗΠΑ, έφερε την περασμένη Τετάρτη στον κόσμο το τρίτο της τέκνο, επί τρίτο συνεχές δίσεκτο έτος! Πρόκειται για την Λουίζ Έστες, η οποία στις 29 Φεβρουαρίου του 2012 γέννησε τη μικρή Τζέιντ στην πόλη Πρόβο στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τέσσερα έτη πριν, στις 29 Φεβρουαρίου 2008 γέννησε τον γιο της Ρέμινγκτον ενώ ακριβώς την ίδια ημερομηνία τους 2004 ήρθε στον κόσμο ο γιος της
Χαβιέρ.
Ακριβώς τον ίδιο… άθλο είχε επιτύχει η οικογένεια Χένρικσεν από τη Νορβηγία, κατά τα έτη 1960, 1964 και 1968, και μπήκε στο βιβλίο Γκίνες.
Ο Χαβιέρ γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου από καθαρή τύχη. Ωστόσο, η οικογένεια παραδέχεται ότι οι άλλες δύο περιπτώσεις έγιναν με κάποιο βαθμό σκοπιμότητας. «Πλησίασα τη σύζυγό μου τον Οκτώβριο του 2010 και της είπα "Αν θέλεις να κάνουμε κι άλλο παιδί θα είναι πολύ ωραίο"» είπε ο ευτυχής πατέρας Ντέιβιντ. Και προσέθεσε: «Ήθελα να της δώσω χρόνο να το σκεφτεί». 
 zougla.gr
 2/3/12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.