θ

Translate

30 Νοεμβρίου 2017

Ο Γενάρης έρχεται και φέρνει το «φύγε εσύ, έλα εσύ» στον Ολυμπιακό - Ο Βιάνα, ο Μαυροπάνος και οι άλλοι...

Έναν… δικό του παίκτη έχει ψηλά, στην ατζέντα του Γενάρη, ο Ολυμπιακός! Πρόκειται για τον Μπρούνο Βιάνα, ο οποίος ανήκει στους «ερυθρόλευκους» και αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι ως δανεικός στην Μπράγκα, κερδίζει συνεχώς πόντους με τις εμφανίσεις του.
Φαίνεται, λοιπόν, ότι, από τους παίκτες, τους οποίους έχουν παραχωρήσει δανεικούς οι Πειραιώτες, το τμήμα σκάουτινγκ των πρωταθλητών Ελλάδας έχει ξεχωρίσει

την παρουσία του Βραζιλιάνου στόπερ, προκειμένου να αντικαταστήσει τον… φευγάτο Βούκοβιτς!
Ο 22χρονος έχει εξαιρετική εικόνα στην Πορτογαλία, καμία σχέση με την περσινή του, στη χώρα μας, όπου δέχθηκε, άλλωστε, σκληρή κριτική, δικαιολογημένα στις περισσότερες περιπτώσεις, «μετρώντας», ήδη, 12 συμμετοχές και δύο γκολ! Δείχνει, επομένως, πως έχει αρχίσει να προσαρμόζεται, πλέον, στα ευρωπαϊκά δεδομένα και ο Ολυμπιακός σκέφτεται πολύ σοβαρά να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία.
Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, εξάλλου, ότι ο νεαρός αμυντικός έφτασε, πέρυσι, στην Ελλάδα στις τελευταίες μέρες του Αυγούστου και πριν προλάβει καλά καλά να εγκλιματιστεί, άρχισε να χρησιμοποιείται από τον Πάουλο Μπέντο, με αποτέλεσμα να «καεί».
Δεδομένου, λοιπόν, πως ο Βούκοβιτς δεν υπολογίζεται, και όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει από το λιμάνι τον Γενάρη, είναι επόμενο να έχει ξεκινήσει μία κουβέντα για τον αντικαταστάτη του Σέρβου, και ο Βιάνα φαντάζει, αυτήν τη στιγμή, ο επικρατέστερος, προκειμένου να καλύψει το κενό του στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ!
Παράλληλα, υπάρχει και η σημαντική εκκρεμότητα με τον Αλμπέρτο Μποτία. Το συμβόλαιό του λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο και παρότι στον Ολυμπιακό θα ήθελαν να τον κρατήσουν, δεν… καίγονται κιόλας. Χθες, άλλωστε, προέκυψε ενδιαφέρον της Μάλαγα και για τον 28χρονο, μετά τον Βούκοβιτς, οπότε σύντομα θα έχουμε εξελίξεις…
Από τη στιγμή, λοιπόν, που Σισέ και Ένχελς αποτελούν, πια, το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Πειραιωτών, ενώ υπάρχει, φυσικά και η επιλογή του Νικολάου, τον οποίο πιστεύει πολύ ο Λεμονής, η προοπτική αντικατάστασης του Μποτία αναδεικνύει την περίπτωση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου!
Ο νεαρός στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα παρακολουθείται στενά από τον Μοντέστο και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, όπως σημειώνει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Ολυμπιακός θα κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του, είτε για να τον εντάξει από τώρα στο ρόστερ, είτε για να τον αφήσει στα Γιάννενα ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν.

filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.