θ

Translate

29 Νοεμβρίου 2017

«Αγγαρεία» ο Ολυμπιακός 1-1 με τον Κισσαμικό στα Χανιά. Βιντεο το γκολ του Τζουρτζεβιτς.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να εξασφάλισε (με το 1-1 κόντρα στον Κισσαμικό) το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου, ωστόσο η εμφάνισή του ήταν κατώτερη του αναμενομένου.
Φάνηκε ότι οι περισσότεροι από τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν από τον Τάκη Λεμονή πήραν το παιχνίδι σαν ...υποχρέωση και δεν έφτασαν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης.
Μόνον ο Τζούρτζεβιτς έπεφτε στη φωτιά .
Ο Σέρβος φορ πέτυχε το γκολ του Ολυμπιακού (στο 30΄) με προβολή, ενώ είχε και δύο δοκάρια (34΄και 94΄) στην διάρκεια του αγώνα.
Ήταν ο μοναδικός από τους «ερυθρόλευκους» που αισθάνθηκε η άμυνα του Κισσαμικού.
Όλοι οι υπόλοιποι που χρησιμοποίησε ο Λεμονής πίστευαν ότι θα κέρδιζαν με την φανέλα...
Ο Μπεν φάνηκε εκτός ρυθμού μετά από την μεγάλη αγωνιστική του απραξία. Ο Καρσελά...μία από τα ίδια. Ακόμη και η τριάδα του άξονα, δηλαδή Μάρτινς, Ζιλέ και Ανδρούτσος δεν μπόρεσαν να πείσουν ότι αξίζουν θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.
Στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι να μπει το γκολ του Τζούρτζεβιτς, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τρεις-τέσσερις καλές στιγμές ε τον Μπεν (8΄), τον Καρσελά (9΄ και 14΄), όμως μετά το 1-0 στο 30΄ κατέβασαν ταχύτητα και κοιτούσαν το ρολόι για το ημίχρονο.
Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όπου και πάλι λόγω της ποιότητάς τους, οι παίκτες του Ολυμπιακού δημιούργησαν ευκαιρίες με τον Τζούρτζεβιτς (52΄), τον Καρσελά (58΄)και τον Ανδρούτσο (67΄) όμως το δεύτερο γκολ που θα τέλειωνε το παιχνίδι δεν ήρθε ποτέ...
Ο Κισσαμικός στάθηκε στο γήπεδο και από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ στις ευκαιρίες που είχε, ισοφάρισε (68΄) με κοντινό πλασέ του Αποστολίδη.
Ο Χαράλαμπος Σωτηριάδης έβγαλε κάρτες στους Τόλι, Καρσελά, Παντελάκη, Τασιουλή και Μάρτιινς.
Κισσαμικός :Παπαδόπουλος, Τόλι, Σερβιλάκης, Παντελάκης, Ζιούλης, Μεγαρίτης, Γκίνη, Αποστολίδης, Βρεττός (84΄Μπακάνιν) , Χαλκιαδάκης (73΄Ντάγκρας) , Νικόλτσης (61΄Τασιουλής).
Ολυμπιακός :Καπίνο, Λάμπρου (75΄Σισέ), Νικολάου, Ένχελς, Φιγκέιρας, Μάρτινς, Ζιλέ, Ανδρούτσος (79΄Μάριν) , Καρσελά, Μπεν, Τζούρτζεβιτς
.
 filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.