θ

Translate

30 Οκτωβρίου 2017

Με πολιτικό γάμο Σάλος στην Ιταλία: Μοναχές ερωτεύθηκαν και παντρεύτηκαν μεταξύ τους....ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΙ ΛΕΦΤΕΡΕΣ.....ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ....!!!

Γνωρίστηκαν και ερωτεύθηκαν ενώ βρισκόντουσαν σε αποστολή της μονής τους προσφέροντας βοήθεια σε κέντρο απεξάρτησης για τοξικομανείς
Ένα ερωτικό ειδύλλιο αναπτύχθηκε ανάμεσα σε δύο μοναχές στην Ιταλία το οποίο τελικά κατέληξε σε...
γάμο!
Οι δύο πρώην μοναχές, η μία με καταγωγή από την Ιταλία και η άλλη από την Νότια Αμερική, ενώ βρισκόντουσαν σε αποστολή της μονής τους προσφέροντας βοήθεια σε κέντρο απεξάρτησης για τοξικομανείς, κατάλαβαν πως μεταξύ τους είχαν αναπτυχθεί βαθύτερα συναισθήματα.
Χωρίς κανένα ενδοιασμό λοιπόν και αφού πρώτα αποκυρήχθηκαν από μοναχές αποφάσισαν να... παντρευτούν!
Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, οι δύο γυναίκες παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο από το δήμαρχο Luca Salvai της Πινερόλο, μιας μικρής πόλης στην βόρεια Ιταλία.
Αν και η τελετή ήταν κανονισμένη να γίνει την Πέμπτη, εκείνες αποφάσισαν να παντρευτούν μία ημέρα νωρίτερα φοβούμενες ότι θα τις εντόπιζαν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, αφότου η ιταλική La Stampa αποκάλυψε την ιστορία τους.
Η ιταλική κυβέρνηση νομιμοποίησε φέτος το σύμφωνο συμβίωσης εξοργίζοντας το Βατικανό. Ωστόσο, δεν έχει δεχτεί ακόμα το γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων. 

.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.