θ

Translate

29 Σεπτεμβρίου 2017

Ανατροπή στο θρίλερ με τα οστά που βρέθηκαν σε βαλίτσα στο Σούνιο - Τα στοιχεία «δείχνουν» άνδρα

 Οι αρχές εξετάζουν αν το άτομο είχε "αιφνίδιο θάνατο", από παθολογικά αίτια δηλαδή, ή αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Ανατροπή στο θρίλερ με τα ανθρώπινα οστα που βρέθηκαν μέσα σε βαλίτσα, στο Σουνιο,  καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες φαίνεται πως ανήκουν σε άνδρα και όχι σε γυναίκα, όπως προέκυπτε από τους ισχυρισμούς του μάρτυρα που αντίκρισε πρώτος
το μακάβριο εύρημα.
Πλέον οι αρχές εξετάζουν αν το άτομο είχε "αιφνίδιο θάνατο", από παθολογικά αίτια δηλαδή, ή αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Νωρίτερα ο Ηλίας Κατσάρος, ο άνθρωπος που εντόπισε τη βαλίτσα, περιέγραψε το περιστατικό στον ΑΝΤ1. Όπως είπε, χθες βρέθηκε στο σημείο, για επαγγελματικούς λόγους (καταγραφή στοών και πηγαδιών στην περιοχή του Λαυρίου) και φτάνοντας στη σπηλιά που βρίσκεται απέναντι από τον Ναό του Απόλλωνα στο  Σουνιο, αντίκρισε τη βαλίτσα με τα οστα.
«Η βαλίτσα ήταν πεταμένη μέσα σε ένα πηγάδι 20 μέτρων και ήταν στον πυθμένα του, στα 100 μέτρα από την είσοδο της στοάς», περιγράφει ο κ. Κατσάρος και συμπλήρωσε πως επρόκειτο για μία βαλίτσα μεγάλη, διαστάσεων 1 μέτρου επί 60 εκατοστών.
«Τα οστα ήταν μέσα στην τσάντα», υποστήριξε ο κ. Κατσαρός, συμπληρώνοντας: «Είχε σαπίσει σε τρία σημεία. Σε ένα σημείο φαινόταν το κεφάλι με τα μαλλιά που ήταν μακριά με κοτσίδα και λαστιχάκι, προφανώς ήταν γυναίκα, και στο άλλο σημείο φαίνοναν μία γόβα».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το πτώμα έφερε τραύμα στο κεφάλι, κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές, που ερευνούν και το σενάριο ο θάνατος του ατόμου να οφείλεται σε παθολογικά αίτια. 
Στο σημείο βρέθηκαν και πιστωτικές κάρτες, με στοιχεία ανδρός και ημερομηνία το 2009.
newpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.