θ

Translate

1 Σεπτεμβρίου 2017

Η ανατροπή... μύθος της Κύπρου, το πάρτι του Βελγίου και η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής

Στην Ελλάδα απογοήτευση, στην Κύπρο υπερηφάνεια. Μια μυθική ανατροπή απέναντι στη Βοσνία και από το 0-2 του πρώτου μέρους στο τελικό 3-2.
Σε ένα ματς που, για 65 λεπτά, έμοιαζε… φιλικού χαρακτήρα, η ομάδα του Ραν Μπεν Σιμόν έβαλε «φωτιά» στον 8ο όμιλο!

Mε τους Ογκνιέν Βράνιες και Γκόικο Τσίμιροτ στην βασική ενδεκάδα, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη προηγήθηκε με 2-0 της Κύπρου στο ημίχρονο, χάρη σε τέρματα των Τόνι Σούνιτς (32'), Έντιν Βίσκα (43') και έμοιαζε να βρίσκεται κοντά σε ένα πολύ σημαντικό «διπλό».
Οι γηπεδούχοι όμως, με εκπληκτική αντεπίθεση στην επανάληψη και σκόρερ τους Δημήτρη Χριστόφη (65'), Βίνσεντ Λάμπαν (67'), Πιέρο Σωτηρίου (76'), επικράτησαν με 3-2 της ομάδας του Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς, μπαίνοντας έτσι στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης του ομίλου και κάνοντας παράλληλα ένα σπουδαίο «δώρο» στην Εθνική Ελλάδας.
Βέλγιο - Γιβραλτάρ 9-0
Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» κονιορτοποίησαν στο πρώτο ημίχρονο το αδύναμο Γιβραλτάρ, πετυχαίνοντας έξι τέρματα και κάνοντας επίδειξη δύναμης ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Εθνική Ελλάδας την Κυριακή. Οι Ντρις Μέρτενς (15'), Τόμας Μενιέ (18'), Ρομέλου Λουκάκου (21', 38'), Άξελ Βίτσελ (27') και Εντέν Αζάρ (45') σημείωσαν τα γκολ της ομάδας του Ρομπέρτο Μαρτίνες, η οποία όμως «έχασε» τον πολύτιμο κεντρικό μέσο Άξελ Βίτσελ, που αποβλήθηκε (με απευθείας κόκκινη κάρτα) στο 41o λεπτό του αποψινού αγώνα, ενώ οι Μενιέ (60', 67') και Λουκάκου (84') διαμόρφωσαν το τελικό 9-0 στην επανάληψη.
Η βαθμολογία του 8ου ομίλου:
Βέλγιο 19 (33-2)
Ελλάδα 13 (10-3)
Βοσνία-Ερζεγοβίνη 11 (15-8)
Κύπρος 10 (8-11)
Εσθονία 5 (5-17)
Γιβραλτάρ 0 (3-33)

filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.