θ

Translate

29 Σεπτεμβρίου 2017

Οι Γερμανοί ξανάρχονται: Νεοναζί έχουν διεισδύσει βαθιά στις γερμανικές ΕΔ – 400 περιπτώσεις ερευνά η εισαγγελία και οι μυστικές υπηρεσίες. (Βιντεο και Φωτος)

Το «αυγό του φιδιού επωάζεται» εδώ και πολλά χρόνια στις γερμανικές ένοπλες δυνάμεις και ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια το «πρόβλημα» έχει αποκτήσει αξιοσημείωτα επικίνδυνες  διαστάσεις που αγγίζουν την ίδια την δομή των ΕΔ  .
Η στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών της Γερμανίας εξετάζει 391 περιπτώσεις νεοναζί αξιωματικών, υπαξιωματικών και μονίμων
οπλιτών , ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα το Υπουργείο Άμυνας.
Λίγο λιγότερες από 300 περιπτώσεις έχουν καταγραφεί μόνο για το 2017 και το φαινόμενο διαγράφει εντυπωσιακή αύξηση.

Η πλήρης έκταση του σοβαρότατου προβλήματος των γερμανικών στρατιωτικών δυνάμεων με τους νεοναζί, έρχονται σιγά-σιγά  στο φως και αποκαλύπτουν ένα πρόβλημα οι διαστάσεις του οποίου δεν έχουν «διερευνηθεί» ακόμα όσο και όπως θα έπρεπε μιας και από ότι φαίνεται αυτό έρχεται απο πολύ παλιά  .
Τα αλλεπάλληλα περιστατικά έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου για την εύρυθμη λειτουργία του γερμανικού στρατεύματος,  που σημειώνουμε ότι συμμετέχει με δυνάμεις του  σε πλήθος αποστολών και στο εξωτερικό μέσω του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
Το Funke Media Group  αποκάλυψε σήμερα  Παρασκευή ότι η Υπηρεσία Στρατιωτικών πληροφοριών  (MAD) του γερμανικού στρατού (Bundeswehr) κατέγραψε 286 νέες περιπτώσεις δεξιού εξτρεμισμού μόνο το 2017.
Τα μέσα ενημέρωσης  ανέφεραν το ζήτημα στο υπουργείο Άμυνας κατά την διάρκεια μιας  κοινοβουλευτικής έρευνας .
Ούτε το υπουργείο ούτε και η ηγεσία της  Bundeswehr εξέδωσαν ακόμη μια σαφή απάντηση για το μέγεθος της διείσδυσης των νεοναζί στις γερμανικές ένοπλες δυνάμεις .
.
Μια σειρά  περιπτώσεων έχουν ήδη αναφερθεί στον Τύπο φέτος, με το πιο σκανδαλώδη να  είναι , προς το παρόν, ίσως αυτή  του Υπολοχαγού Φράνκο Α.
Ο υπολοχαγός είχε διπλή ζωή ως αξιωματικός και ως Σύρος πρόσφυγας και είχε προγραμματίσει τρομοκρατική επίθεση εναντίον του γερμανικού κράτους.
Το σχέδιό του ήταν να χρησιμοποιήσει μια ψεύτικη ταυτότητα για να μην εγείρει υποψίες γύρω από τους μετανάστες στη Γερμανία.
Λίγες εβδομάδες αργότερα, οι ερευνητές αποκάλυψαν ναζιστικά αναμνηστικά σε στρατώνες στρατιωτών στο στρατόπεδο Donaueschingen, που συμπεριλάμβαναν κράνη της Wehrmacht , σημαίες και άλλα σύμβολα .
Ο νέος γερμανικός στρατός (Bundeswehr) ιδρύθηκε το 1955 και πολλοί πρώην στρατιώτες της Wehrmacht άρχισαν να υπηρετούν στο νέο γερμανικό στρατό, χωρίς όμως τότε ίσως να αναζητηθεί με λεπτομέρεια το παρελθόν τους.
.
Η Ulla Jelpke, εκπρόσωπος του Αριστερού Κόμματος, καταγγέλλει ότι οι πολλοί στρατιώτες μετατρέπονται σε εξτρεμιστές.
«Δεν μπορεί να υπάρξει χάρη για τους νεοναζί και τον σύνδεσμο Reichsbürger και όλοι αυτοί τελικά θα πρέπει να απελαθούν από τις στρατιωτικές τάξεις», τόνισε η ίδια.

Ο σύνδεσμος Reichsbürger αποτελεί μια οργάνωση  ακροδεξιών, εθνικιστικών και συχνά αντισημιτικών ομάδων, με κύριο χαρακτηριστικό τη συνωμοτική πεποίθηση ότι η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας δεν υπάρχει νομικά, διότι  η Γερμανία δεν υπέγραψε ποτέ μια ειρηνευτική συνθήκη με τους Συμμάχους μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο .
«Οι ένοπλοι νεοναζί εξτρεμιστές έχουν πρόσβαση σε όπλα και αυτό είναι λίαν  επικίνδυνο» δήλωσε η Jelpke.
Τον περασμένο μήνα οι εισαγγελείς στη γερμανική πόλη Tübingen αποκάλυψαν ότι διερευνούν ισχυρισμούς περί δεξιάς εξτρεμιστικής συμπεριφοράς μεταξύ της Γερμανικής Ειδικής Δύναμης Επιτελείου ( μονάδα  ειδικών δυνάμεων)  , που αποτελεί την ελίτ των  στρατευμάτων του γερμανικού έθνους, κάτι που αποτελεί σαφέστατα «πυρηνική βόμβα» στα θεμέλια της Bundeswehr.
Ενδεχομένως η  πολιτική Μέρκελ και πολλών υπουργών και πολιτικών συμμάχων της που έχει μεταφέρει στην χώρα 1,5 εκατομμύρια πρόσφυγες, και η αδιάκοπη δράση αυτών των οργανώσεων από το 1955 έτος ίδρυσης των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων,  να  δυναμιτίσουν τα θεμέλια του σύγχρονου γερμανικού κράτους σε μια ενδεχόμενη «εξέγερση» των μεταναστών.
Η ουσία όμως είναι ότι οι Γερμανοί έχουν σοβαρότατο πρόβλημα εντός των ενόπλων δυνάμεων τους,  το οποίο έρχεται από μια ταραγμένη και άσχημη εποχή.  
pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.