θ

Translate

22 Αυγούστου 2017

Ο Ολυμπιακός στην Κροατία για το Champions League και τα εκατομμύρια

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Κροατία την Ριέκα (21:45, Cosmote Sport 2) ελπίζοντας πως θα διατηρήσει το προβάδισμα από το 2-1 του πρώτου αγώνα και θα πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.
Είναι τα 31 εκατομμύρια ευρώ, είναι το πρεστίζ της παρουσίας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Είναι φυσικά και η επιστροφή μετά από ένα χρόνο απουσίας. Ο Ολυμπιακός
έχει ήδη ξεπεράσει το εμπόδιο της Παρτιζάν και τώρα χρειάζεται ένα ακόμη βήμα για να βρεθεί στους ομίλους του Champions League.
Το 2-1 του πρώτου αγώνα δεν είναι μαξιλάρι ασφαλείας αλλά δίνει στην ομάδα του Μπέσνικ Χάσι τον αέρα της υπεροχής. Ο 45χρονος προπονητής παραδέχθηκε στην συνέντευξη Τύπου πριν το ματς, πως ήρθε στο σύλλογο για να τον βάλει στους ομίλους, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το μεγάλο στοίχημα της χρονιάς.
Από την πλευρά τους οι Κροάτες θέλουν μετά από τέσσερα χρόνια με τον Ματίας Κεκ στην τεχνική ηγεσία να κάνουν την υπέρβαση και να δοκιμάσουν την αίγλη του Champions League μετά από δύο συνεχόμενες παρουσίες στους ομίλους του Europa League.
Το κλίμα στον Ολυμπιακό είναι καλό, με τον Χάσι να έχει τη χαρά της επιλογής για τον καταρτισμό της 11άδας. Ο Φορτούνης θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα όπως και ο Ρομαό, ο οποίος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Ρέτσου στο κέντρο της άμυνας.
Πιθανές Συνθέσεις
Ριέκα:Σλούγκα – Μάρτιτς, Ζούπαριτς, Ελέζ, Βέσοβιτς – Μπράνταριτς, Μάλες, Μίσιτς – Γκοργκόν, Έμπερ, Γκαβράνοβιτς

Ολυμπιακός: Καπίνο – Κούτρης, Ρέτσος, Ρομαό, Ομάρ – Οτζίτζα, Ζιλέ – Φορτούνης, Σεμπά, Καρσελά - Μπεν
filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.