θ

Translate

24 Αυγούστου 2017

Αριθμός ρεκόρ νεκρών τζιχαντιστών στη Συρία: Πάνω από 1.000 νεκροί – Για πρώτη φορά νυχτερινή επιχείρηση αεραπόβασης Spetsnaz-Σύρων – «Φωτιά και ατσάλι» από την ρωσική αεροπορία. (Βιντεο και Φωτος)

Αριθμός ρεκόρ στη Συρία: Πάνω από 1000 τζιχαντιστές τρομοκράτες νεκροί στις τελευταίες μάχες! Η Ρωσία τους σφυροκοπά με ότι διαθέτει. Σε βίντεο θα δείτε για πρώτη φορά νυχτερινή επιχείρηση αεραπόβασης Σύρων και Spetznaz με Ka-52, Mi-8 120 χλμ δυτικά της Deir Ezzor στο χωριό Qader πίσω από τις γραμμές του ISIS. 
Ακόμη και υποβρύχιο ρομπότ δοκίμασε η Ρωσία στη ναυτική βάση της Ταρτούς.
Σύμφωνα με
ρωσικές πηγές, οι τρομοκράτες του ISIS, συγκεντρώνουν τις δυνάμεις τους στην Deir Ezzor για μια τελευταία μάχη με τον συριακό Στρατό.
Ο συριακός Στρατός μαζί με τις ρωσικές δυνάμεις προχωρά ακάθεκτος από 3 κατευθύνσεις προς την Deir Ezzor.
«Οι τρομοκράτες που έχουν απομείνει κατευθύνονται εδώ. Σύμφωνα με τα δεδομένα μας ισλαμιστές από τη Μοσούλη ήρθαν εδώ καθώς και από τη Ράκκα» ανέφερε ρωσική πηγή.
Τελειώνει ο ISIS στην Συρία και ξεκινά η άκρως επικίνδυνη επόμενη ημέρα στην συριακή επικράτεια.
Αιφνιδιαστική αποστολή κρούσης στόχων στο έδαφος υλοποίησε η ρωσική αεροπορία όταν έφτασε πληροφορία μετακίνησης μεγάλης φάλαγγας τζιχαντιστών που μετακινούνταν στην πόλη Deir ez-Zor , για να ενισχύσει τις εκεί δυνάμεις του ISIS.
Αμέσως , ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη Su-34 και Su-30 σηκώθηκαν στον αέρα εντόπισαν την φάλαγγα των μαχητών του ISIS που κατευθυνόταν στην περιοχή της πόλης Deir ez-Zor, όπου οι διεθνείς τρομοκράτες προσπαθούν να ανασυντάξουν και να εξοπλίσουν την τελευταία βάση τους στη Συρία…και απλά τους κονιορτοποίησαν .
Ρώσοι ανώτατοι αξιωματικοί ανέφεραν ότι  «πάνω από 200 ισλαμιστές μαχητές» σκοτώθηκαν μόνο σε αυτή την επίθεση , η οποία  κατέστρεψε επίσης «βαρέα οχήματα με πυρομαχικά».
Στην επίθεση καταστράφηκαν επίσης  περίπου 20 SUV οπλισμένα με όπλα μεγάλου διαμετρήματος και όλμους , όλα προφανώς αγορασμένα σε σαουδαραβικά χρήματα των Σεΐχηδων.
Τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη κατέστρεψαν τεθωρακισμένα οχήματα , συμπεριλαμβανομένων αρμάτων μάχης , πρόσθεσε το ρωσικό υπουργείο.
Ρωσικές πηγές  σημείωσαν ότι οι τρομοκράτες  υπέστησαν σοβαρές απώλειες στις επαρχίες Raqqa και Homs, και τώρα προσπαθούν  να κάνουν την τελευταία τους αντίσταση στην πόλη  Deir ez-Zor.
Η ήττα του ISIS  στην επαρχία αυτή θα σημάνει  την ολοκληρωτική ήττα  της τρομοκρατικής οργάνωσης και το ξεκίνημα της μεγάλης κόντρας ΗΠΑ-Ρωσίας , Τουρκίας και Ιράν.
« Η  ήττα του ISIS στην περιοχή Deir ez-Zor θα αποτελέσει μια μεγάλη στρατηγική ήττα για τη διεθνή τρομοκρατική ομάδα στην Αραβική Δημοκρατία της Συρίας», υπογράμμισε το ρωσικό υπουργείο άμυνας, επαναλαμβάνοντας τα λόγια του υπουργού Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σοιγκού .
Μια εβδομάδα πριν, ο Σοιγκού  είπε ότι η τελική πτώση του IS στο Deir ez-Zor μπορεί να σηματοδοτήσει το τέλος του αυτοανακηρυχθέντος βασιλείου του τζιχάντ στην Συρία.
«Σήμερα υπάρχουν βασικά σημεία, όπως το Deir ez-Zor.  Έχουν υπάρξει στρατιωτικές ενέργειες για περισσότερο από ένα χρόνο. Οι άνθρωποι (Σύροι) παλεύουν γενναία εκεί. Τακτικά, δύο ή τρεις  φορές την εβδομάδα, διατίθενται τρόφιμα, φάρμακα, πυρομαχικά εκεί», δήλωσε ο Ρώσος ΥΠΑΜ .
«Αυτό είναι ίσως το κύριο σημείο στον Ευφράτη, το οποίο από πολλές απόψεις δείχνει το τέλος της πάλης εναντίον του ISIS», κατέληξε ο ίδιος.
Περίπου  125.000 πολίτες εξακολουθούν να ζουν στην πόλη  Deir ez-Zor καθώς ο συριακός στρατός συνεχίζει την προσπάθειά του να απελευθερώσει την πόλη από τους τζιχαντιστές .
Εκτός από τις αεροπορικές επιδρομές της ρωσικής αεροπορίας σε  στόχους του ISIS στις περιοχές ο Wadi al-Tharda, Taliet Aloush και Sarit Jneid, συριακές  στρατιωτικές μονάδες επιτέθηκαν την Κυριακή σε θέσεις των τρομοκρατών  στην περιοχή νεκροταφείων Thardah, ανέφερε το συριακό πρακτορείο ειδήσεων  SANA.
Το κυβερνητικό πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας αναφέρει επίσης ότι «ένας αριθμός μελών» της οργάνωσης της τρομοκρατίας του ISIS έχει εγκαταλείψει την επαρχία.
Η ουσία είναι ότι οι Τζιχαντιστές μετρούν ημέρες για να ξεκουμπιστούν από την χώρα αυτή, αλλά η η αποκαλούμενη «επόμενη ημέρα»  θα ίσως πιο τρομακτική για όλον τον πλανήτη, διότι «έρχεται» το κράτος του Κουρδιστάν, η Βόρεια Συρία αποτελεί «μήλο της έριδος», ενώ ΗΠΑ-Ρωσία συναγωνίζονται για τον έλεγχο της χώρας.
Αυτό που θα δούμε στην συνέχεια είναι άκρως τρομοκρατικό και λίαν επικίνδυνο και σε αυτόν συμφωνούν δεκάδες αναλυτές ειδικοί επί αμυντικών θεμάτων.








.
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.