θ

Translate

14 Ιουλίου 2017

Κοβάσεβιτς: «Δεν πάμε για πόλεμο, αλλά να παίξουμε ποδόσφαιρο»

Ο ειδικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ντάρκο Κοβάσεβιτς σε δηλώσεις του τόνισε πως οι Πειραιώτες είναι το φαβορί κόντρα στην Παρτιζάν, αλλά μόνο στα… 
χαρτιά, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα που πιστεύει πως θα έχουν οι δύο αγώνες. 
«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνουν
επεισόδια. Παίζουμε απλά ποδόσφαιρο και δεν πάμε για πόλεμο. Περιμένω μία καλή ατμόσφαιρα και στα δύο γήπεδα», δήλωσε αρχικά ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς στον Τύπο της Σερβίας και συμπλήρωσε:
«Ο Ολυμπιακός θέλει πολύ να προκριθεί στους ομίλους του Champions League και είναι το φαβορί κόντρα στην Παρτιζάν. Αλλά μόνο στα… χαρτιά, καθώς δεν υπάρχουν αδύναμοι αντίπαλοι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Σίγουρα αυτό που με νοιάζει και θέλω, είναι να συνεχίσει ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση».
Στη συνέχεια, ο ειδικός σύμβουλος της ΠΑΕ ερωτήθηκε για τις μεταγραφικές κινήσεις των «ερυθρόλευκων»: «Έχουμε δημιουργήσει μία καλή ομάδα, με έναν καλό προπονητή, αλλά τίποτα δεν θα είναι εύκολο και γι’ αυτό δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε».
Για το εκτός έδρας παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας στο Βελιγράδι: «Ξέρουμε πόσο είναι δύσκολο να παίζεις στο Βελιγράδι. Το γνωρίζω από τα Ερυθρός Αστέρας-Παρτιζάν. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε την ποιότητά μας και γι’ αυτό περιμένω να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι».

filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.