θ

Translate

30.4.24

Παντρεμένος αποπλανήθηκε από μια νεαρή γυναίκα: Οταν ξύπνησε το επόμενο πρωί ανακάλυψε κάτι ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ – Είδε οτι του έλειπαν oι…

Ένας γνωστός ηθοποιός της τηλεόρασης ξύπνησε στο κρεβάτι του και ανακάλυψε ότι κάποιος του είχε αφαιρέσει τους όρχεις του.
Ο Dmitry Nikolaev, 30 ετών, κατέθεσε πως είχε πιει ένα ποτό με μια ξανθιά γυναίκα μετά από μια θεατρική παράσταση. Η γυναίκα άρχισε να φλερτάρει μαζί του και τον κάλεσε στη σάουνα. Εκείνος αν και παντρεμένος, αποφάσισε να την ακολουθήσει.
“Φιλήθηκαν και
ήπιαν λίγη παραπάνω μπύρα. Μετά από αυτό ο ηθοποιός δεν θυμάται τίποτα. Ξύπνησε το επόμενο πρωί σε μια στάση λεωφορείου νιώθοντας οξύ πόνο στο σημείο των όρχεων.” δηλώνει ένας αστυνομικός.
Ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι οι όρχεις του είχαν αφαιρεθεί σαν “από κάποιον που ξέρει από χειρουργική”. Ο Nikolaev, που δουλεύει σαν παιδικός animator, δεν είπε για το συμβάν στη γυναίκα του αρχικά, γιατί ένιωθε απίστευτα ντροπιασμένος.
Η αστυνομία πιστεύει ότι επειδή οι όρχεις του άντρα αφαιρέθηκαν με τόση ακρίβεια, πρέπει η γυναίκα να είχε ρίξει κάποιο υπνωτικό στη μπύρα του. Συνδέουν το συμβάν με την παράνομη διακίνηση ανθρώπινων οργάνων.

ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.