θ

Translate

28 Μαΐου 2017

H καρδιά του πρωταθλητή! Ο Ολυμπιακός λύγισε τον σκληροτράχηλο ΠΑΟ και πήρε μεγάλη νίκη!

Σε ματς θρίλερ, οι Πειραιώτες νίκησαν τον Παναθηναϊκό με 63-58 και έκαναν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κορυφαίος ο Μιλουτίνοβ, «αυτοκτόνησαν» οι Πράσινοι στο φινάλε.
Ο Ολυμπιακός νίκησε 63-58 πολύ δύσκολα τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και έκανε το 1-0 στην σειρά των τελικών, οι οποίοι θα συνεχιστούν
την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ και αναμένεται να είναι συναρπαστικοί.
Οι Πειραιώτες ήταν πιο ψύχραιμοι στα τελευταία λεπτά και παρότι βρέθηκαν να χάνουν 57-58, κατάφεραν να το γυρίσουν και να πάρουν μία σημαντική νίκη, η οποία σίγουρα αλλάζει τα δεδομένα και τους δίνει ψυχολογικό προβάδισμα ενόψει της συνέχειας.
Κορυφαίος της βραδιάς ήταν ο Μιλουτίνοβ με 12 πόντους, ενώ 12 είχε ο Πρίντεζης και 11 ο Σπανούλης. Για τον Παναθηναϊκός εξαιρετικός ήταν ο Μπουρούσης που είχε 13 με 11 ριμπάουντ, ενώ 16 είχε ο Ρίβερς και 9 ο Σίνγκλετον. Σε καλή μέρα για τους Πράσινους βρέθηκαν και οι Φώτσης – Καλάθης, ωστόσο στο φινάλε είχαμε τις κλασικές… τρέλες του Τζέιμς, που έκριναν και τον νικητή.

Περισσότερα σε λίγο... Παναθηναϊκός: Φελντέιν, Χαραλαμπόπουλος, Μπουρούσης 13 (11ρ), Σίνγκλετον 9, Καλάθης 5, Ρίβερς 16, Τζέιμς 6, Φώτσης 5, Παππάς, Γκιστ 2, Γκάμπριελ 2. Ολυμπιακός: Παπαπέτρου 5, Μιλουτίνοβ 12, Πρίντεζης 12, Μάντζαρης 2, Σπανούλης 11 (10ασ), Γκριν 3, Μπιρτς 5, Γιανγκ 4, Ουότερς 2, Αγραβάνης, Παπανικολάου 7.
sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.