θ

Translate

30 Μαΐου 2017

Αναμφισβήτητα η αγγελία της χρονιάς: Και ξανθιά και ψηλή και... δημοσιογράφος!

Αναμφισβήτητα η αγγελία της χρονιάς. Η αγγελία της χρονιάς για δημοσιογραφική απασχόληση, αν θέλω να είμαι πιο
ακριβής. Από τη «Χρυσή Ευκαιρία» την αλιεύσαμε και όπως βλέπετε, τα λέει χύμα και τσουβαλάτα. Εντάξει, πρέπει να έχει μια «σχετική εμπειρία» η αναζητούμενη

δημοσιογράφος, αλλά δεν θα καούμε κιόλας. Αλλού είναι το θέμα: Αφενός στο ύψος που πρέπει να είναι 1 μέτρο και 75 εκατοστά και αφετέρου στο ξανθόν της κεφαλής! Δυστυχώς δεν διευκρινίζεται αν το ύψος αφορά σε μέτρηση με τακούνια ή άνευ και αν το ξανθό πρέπει απαραιτήτως να είναι «φυσικό» ή γίνεται δεκτό και το μαλλί το βαμμένο. Αυτά είναι διλήμματα..
Kυρίες και κύριοι, εδώ είναι που πρέπει να παρεμβαίνει η ΕΣΗΕΑ και όχι να γκρινιάζει για περικοπές στον Antenna και στον Alpha…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.